Med den kommende premiere på “The Avengers” til foråret, tager Marvel og instruktør Joss Whedon en stor risiko ved at bringe en række separate superhelte sammen i én stor film – et koncept mange fans har været bange for, da det kan ende med en “Batman & Robin”-situation, hvor alt for mange helte og skurke sammen endte i kaos.

Se også: Første eksplosive trailer til superheltefilmen “The Avengers”!

Instruktøren Joss Whedon anerkender dog problemet og udtaler sig nu om det, og om hvordan han har tænkt sig at tackle det:

”Jeg gik ind i projektet med fokus på det meget simple problem: Der er ingen grund til, at disse folk er samlet i den samme film. Så dét er, hvad min film kommer til at handle om. Derfor finder en stor del af den sted fra Steve Roger/Captain Americas perspektiv, siden han er fyren, der pludselig vågner op og ser denne bizarre verden. Alle andre lever i forvejen i den”.

Superhelteholdet i “The Avengers” indeholder Chris Evans som Captain America, Robert Downey Jr. som Iron Man, Mark Ruffalo som Hulk, Chris Hemsworth som Thor og Jeremy Renner som Hawkeye.

Derudover medvirker også Tom Hiddleston som Loke, Samuel L. Jackson som Nick Fury, Scarlett Johansson som Black Widow, Stellan Skarsgård som Professor Selvig, Cobie Smulders som Maria Hill, Gwyneth Paltrow som Pepper Potts, Clark Gregg som Agent Coulson og Paul Bettany, der atter lægger stemme til Jarvis.

“The Avengers” forenes i danske biografer 26. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 nitinkadk 9 år siden

åh gud. Captain America var virkelig ikke særlig god. Endnu en grund til at jeg ikke glæder mig til denne film.

Superhelte (især fra Marvel-universet) er ved at hænge mig langt ud af halsen...
Gravatar

#2 Kviesgaard 9 år siden

Umiddelbart lyder det som om Joss Whedon har fat i noget af det rigtige her, og valgt en fornuftig tilgang til problemet. For mig lyder det som en god ide at lade Captain America være vores indgangsvinkel til tingene, da der er en masse nyt han ( og os ) skal introduceres til. Jeg glæder mig under alle omstændighederne til at se hvad The Avengers har at byde på. Er især lidt nysgerrig efter at se hende, der skal spille Maria Hill.

Fandt det her billede af hende vha google:

http://images4.fanpop.com/image/photos/18800000/ELLE-Women-cobie-smulders-18874565-1488-2000.jpg

Rent udseendemæssigt er hun da et godt bud på Maria Hill. Hendes skuespilpræstationer kender jeg ikke noget til.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 De4_Kia 9 år siden

Allerede 26 april? Er premieren blevet rykket, for mente først den vil komme den 1.7.2012,
eller er det en anden film jeg tænker på?

Nårh men for det første er jeg dybt uenig med #1, og vil enlig bare sige at han ingen filmsmag har, men i stedet får han denne kommentar:
"Tja det bliver vi to så nok aldrig enige om, hverken det med Captain America, eller Marvel-unverset, men hver sin smag"

#2 Det var også det jeg tænkte. Jeg synes det er fornuftigt valgt,
og håber det vil være med til at give den vinkel filmen har brug for.
Personligt er det den film jeg ser mest frem til i år, og den jeg har de største forventninger til, så inden vil jeg være tilfreds med den, eller også skuffet den fælt, og er skam bange for at den vil skuffe. Dog har den her nyhed givet mig lidt mere ro i sindet :)
Gravatar

#4 Rasputin 9 år siden

#1
Jeg er enig i at Captain America var en af de svageste af Marvel filmene. Hele ånden og stemningen i filmen var dog ramt lige i øjet, og action-sekvenserne var supergod Cap action.
Men hvad var så problemet... Jo manus hang desværre ikke fortællemæssigt sammen, og da Caps udvikling stort set sluttede midt i filmen (da han befriede tropperne) forekom sidste halvdel lang og ligegyldig. Det var rigtigt synd, for indtil da var det en god film.

Det gør dog ikke karakteren Captain America mindre spændende, og ideen med at lade os opleve verden gennem hans "jomfruelige" øjne er rigtigt god. Omend det er nøjagtigt det samme vi så i X-Men, hvor Wolverine var den der "opdagede" mutanternes verden sammen med os.
Gravatar

#5 Kviesgaard 9 år siden

#3

Personligt er jeg nu ikke så bange for at blive skuffet. Indtil videre er mine forventninger blevet indfriet med den nye bølge af Marvel filmatiseringer ( Her tænker jeg på Iron Man, Thor og Captain America ). Ok Iron Man II kunne have været bedre, men Robert Downey Jr. var nu en fornøjelse at opleve. Derfor tillader jeg mig at være lidt optimistisk hvad angår The Avengers, til trods for den efterhånden store rollebesætning.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Shadow_Dude 9 år siden

Kviesgaard (2) skrev:
Er især lidt nysgerrig efter at se hende, der skal spille Maria Hill.

Fandt det her billede af hende vha google:

http://images4.fanpop.com/image/photos/18800000/ELLE-Women-cobie-smulders-18874565-1488-2000.jpg

Rent udseendemæssigt er hun da et godt bud på Maria Hill. Hendes skuespilpræstationer kender jeg ikke noget til.


Hun er nok mest kendt som Robin fra tv-serien How I Met Your Mother http://www.imdb.com/name/nm1130627/


Udover det er jeg enig med Rasputin i at Captain America nok er den svageste af de seneste marvel film men jeg tror alligevel at det er en god måde Josh Whedon har valgt at gøre det på.. Det er umiddelbart en nem måde at komme med en naturlig introduktion til universet og de andre karakterer..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#7 Mister Marvel 9 år siden

fik endelig set CA og personligt synes jeg den var fin, ganske ok.
Slutning, måske lidt tynd,(Jeg mente slutningen før rulletexten) og kampen iml. , CA og RS, lidt for kort, men synes de alle spillede fremragende, den var meget karakter-præget, og jeg kunne nemt relatere mig til ham, og man føler med ham til aller-sidst efter rulle-teksterne, det synes jeg ihvertfald.

Og mht avengers, der synes det er fornuftigt.
Fordi så kan forholde os til een person og hans nye omverden :-)
Og i modsætning til wolverine, jo samligningen kan ikke helt undgås, men igen, CA han huske, og det kunne wolverine jo ikke.
Og derfor blir det mere personligt, og ikke så overfladisk som wolverine.
ALtså Wolverine´s måde at opleve verdenen på ikke filmene, men oplevelsens skær, fordi man vil have medfølelse med CA, fordi man ´ved´ hvad han har oplevet.

Kan godt være jeg går for meget ind i figurens univers :-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 Cosmikaze 9 år siden

Jeg synes nu ellers Captain America en rigtig god film, for min vedkommende bedre end både Thor og Iron Man II, men sådan er vi jo så forskellige. Avengers er langt fra den film jeg glæder mig mest til i 2012, men dog er den helt klart på min liste over film der skal ses
Gravatar

#9 Rasputin 9 år siden

#7 trekkie77 skrev:
Kan godt være jeg går for meget ind i figurens univers :-)


Nej det gør du ikke, efter min mening. Brede underholdningsfilm er fuldstændigt lige så afhængige af god karakterudvikling og et velfungerende manus - som film af den mere selvhøjtidelige slags.
Det er dybt misforstået blot at kalde dem "popcorn film" og derefter kun mene at de skal have lidt god ramasjang, for at de fungerer. Hvis man ikke engagerer sig i karaktererne, er effekter og eksplosioner ligegyldige.
Gravatar

#10 Kviesgaard 9 år siden

#9

Word!
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: