Det har allerede været bekræftet tidligere, at Scarlett Johansson i form af The Black Widow udover at medvirke i den kommende “Iron Man 2”, også vil være at se i ensemblefilmen “The Avengers”.

Nu kan Johansson så udtale sig yderligere om rollen, som, hun nævner, vil være langt større i “The Avengers” end først ventet, hvor det blev betragtet som en cameo.

”Karakteren kommer så sandelig tilbage [efter ‘Iron Man 2’]”, udtaler Johansson og fortsætter: ”Vi ser, at hun gør det i tegneserierne, og hun er så sandelig en stor del af ‘The Avengers’. Jeg ved ikke, om det er derhen, det kommer til at gå [i filmen], men hun er helt sikkert en stor del af ‘The Avengers’.”

Johanson åbner desuden op for muligheden for, at The Black Widow vil dukke yderligere op i Marvel-universet, hvis karakteren viser sig populær i “Iron Man 2″.

”Hun har mange forskellige inkarnationer og forskellige historieforløb, så jeg håber, at hun vil kunne fortsætte på den måde. Jeg håber, at hvis fansene kan lide karakteren og bakker op om den, at vi så ser hende igen,” udtaler hun.

Af mulige nye optrædener fra The Black Wid¨ow nævner Johansson, at det kunne være i form af en spinoff-film eller fremtidige film i “Iron Man”-franchisen.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 duuk74 12 år siden

En drøm der bliver virkelighed :p
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#2 monzoon 12 år siden

jeg er helt ukendt med de tegneserie universer... men er vild med filmene:D
to infinity and beyond!
Gravatar

#3 x marks the spot 12 år siden

Widow staves kun med ét "d". ;)
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#4 chandler75 12 år siden

# 3 Rettet :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 dyg 12 år siden

Widow staves uden "¨". ;)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind

Skriv ny kommentar: