Det er kun få dage siden, Marvel og Disney annoncerede et samarbejde med Netflix, der skal bringe i alt fem superhelteserier til streamingtjenesten, hvoraf den første skal omhandle Daredevil. En manuskriptforfatter til serien er nu blevet fundet.

Se også: Marvel annoncerer fem tv-serier med Netflix – Daredevil, Luke Cage m.m.

Valget er faldet på Joss Whedons samarbejdspartner Drew Goddard, der arbejdede som manuskriptforfatter på “Buffy the Vampire Slayer” og “Angel”, før han rykkede videre til J.J. Abrams’ “Alias” og “Lost”.

Sidste år fik Goddard sin instruktørdebut med gyserfilmen “The Cabin in the Woods”, som han skrev i samarbejde med Whedon. Goddard er desuden stor fan af Daredevil, og udtalte tidligere på året, at han godt kunne være interesseret i at stå bag en ny film, skulle et tilbud dukke op.

Udover Daredevil bliver også Luke Cage, Jessica Jones og Iron Fist bragt til Netflix, der vil kulminere i miniserien “The Defenders”. Der er endnu ikke fundet nogen skuespiller til at portrættere den blinde superhelt, men Matt Murdock og resten af heltene forventes at kunne ses fra 2015 og frem.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Det lyder som en god tilføjelse til Daredevil holdet.

Han er kompetent både som forfatter, men også som instruktør og så har han en lyst til at arbejde med karakteren. Og hans arbejde på især "Cabin in the Woods" fortæller om en mand, der er mere end villig til at tage nogle chancer og være lidt modig.

Alene hans tilføjelse gør, at min interesse er pirret. :)
Gravatar

#2 Riqon 8 år siden

Hvis "The Cabin in the Woods" giver nogen indikation af, hvordan det kommer til at gå, så kan det da blive ganske underholdende - men ellers ved jeg ikke helt, hvad jeg forventer af Goddard. TV-serie-episoderne, han har haft med at gøre indtil nu, har jo svinget meget i kvalitet, fra det suveræne til det ligegyldige.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: