Superhelte-serierne “The Flash” og “Superman & Lois” har endnu ikke sunget på sidste vers.

Det amerikanske tv-netværk CW har valgt at forny de to Arrowverse-shows, rapporterer Variety. Det betyder, at vi inden længe kan forvente at se den niende sæson af “The Flash”, mens den kommende “Superman & Lois”-sæson bliver den tredje af slagsen. Begge shows er en del af CW’s 2022-23-sæson, så vi kan forvente at se serierne i løbet af den periode.

Sæson 8 af Barry Allens lynhurtige supereventyr er i øjeblikket godt kørende, og med nyheden af Sæson 9 overhaler “The Flash” de otte “Arrow”-sæsoner og bliver den hidtil længst kørende Arrowverse-serie.

Serien blev først annonceret i 2013 samtidig med en stor del af andre DC-projekter – blandt andre DCEU-filmen “The Flash”. Det betyder altså også, at der er en sandsynlighed for, at vi når at få hele ni sæsoner af “The Flash”-tv-serien, inden vi får spillefilmspendanten.

“Superman & Lois” er i gang med sin anden sæson, og familielivet i Smallville har altså indtil videre været en stor nok succes til, at eventyret ikke stopper her.

Læs også: “Superman-reboot planlagt hos DC og Warner Bros. med J.J. Abrams som producer”

Om CW har tænkt sig at forny flere Arrowverse-serier, må tiden vise, men mon ikke, der er masser af fans, der nu begynder at krydse fingre for en ny “Legends of Tomorrow”-sæson.

Udover de to DC-serier får “Riverdale” en sæson 7, “All American” en sæson 5, “Walker” en sæson 3, “Nancy Drew” en sæson 4 og “Kung Fu” en sæson 3 hos CW.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: