Ifølge Deadline har Paramount ansat Guy Ritchie som både instruktør og manuskriptforfatter af “Ministry of Ungentlemanly Warfare”.

Filmen produceres af “Pirates of the Caribbean”-producer Jerry Bruckheimer og bliver baseret på Damien Lewis’ bog med den noget længere titel “Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops”.

“Ministry of Ungentlemanly Warfare” foregår i 1939, hvor tyskerne viser sig at være et stort problem for England. Derfor beslutter premierminister Winston Churchill sig for at nedsætte et hold af soldater, der arbejder i hemmelighed og ikke nødvendigvis følger krigsreglerne. Historien følger den lille gruppe af specielt udvalgte soldater, som igennem deres kampe mod nazisterne skaber et sammenhold.

Det er forhåbentlig et koncept, som den britiske instruktør kan nyde godt af. Med sådan en gruppe soldater, er der nemlig god mulighed for at hans stil og dialog kan skinne igennem, ligesom den tidligere har gjort i blandt andre “Snatch” og “Sherlock Holmes”-filmene.

Læs også: “Guy Ritchie skal ikke instruere “Sherlock Holmes 3 – nu er afløseren annonceret“.

Ritchie har flere film på programmet i øjeblikket. Vi kan blandt andet se frem til “Five Eyes”, der genforener Ritchie med “Snatch”-stjernen Jason Statham. Derfor skal vi altså væbne os med tålmodighed, inden vi kan se “Ministry of Ungentlemanly Warfare”, som endnu ikke har en premieredato.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 gladiator 2 år siden

Han er lidt en 50/50 instruktør, synes jeg. Kong Arthur, eller hvad den hed, var ekstremt sløj, og actionsekvenserne passede sgu ikke rigtig ind, synes jeg.

Derimod var The Gentlemen en ekstremt fed film. En af de bedste jeg så i 2020.
Gravatar

#2 MartinEH 2 år siden

Jeg håber, at filmen bliver god, men jeg vil nægte at se den, hvis han ikke inkluderer Christopher Lee :-)

Skriv ny kommentar: