Russo-brødrenes næste film, “The Gray Man”, har fået sin første trailer, og der bliver ikke skruet ned på hverken eksplosioner, action eller spydige punchlines.

Ryan Gosling står for en sjælden gangs skyld i front for et actionspektakel. Han spiller over for Ana de Armas (“Blade Runner 2049”) og den tidligere “Captain America”-stjerne Chris Evans i Russo-brødrenes første actionfilm, siden de bandt en sløjfe om Marvel Studios’ “Infinity Saga” med “Avengers: Endgame”.

Læs også: “Chris Evans skal spille over for Dwayne Johnson i ‘Red One'”

Den tempofyldte trailer giver os en eksplosiv kamp for overlevelse. Her følger vi CIA-agenten Court Gentry (Gosling), aka Sierra Six, der er på flugt efter at have opdaget inkriminerende hemmeligheder om efterretningstjenesten. Den psykopatiske og livsfarlige Lloyd Hansen (Evans) bliver sendt efter Gentry i, hvad der ender med at blive en verdensomspændende menneskejagt.

På rollelisten finder vi også Jessica Henwick (“The Matrix Resurrections”), Regé-Jean Page (“Bridgerton”), Wagner Moura (“Narcos”) og Billy Bob Thronton (“Friday Night Lights”).

Filmen er baseret på Mark Greaneys roman af samme titel fra 2009. Joe Russo, den ene instruktørbror, har skrevet manuskriptet i samarbejde med forfatterduoen Christopher Markus og Stephen McFeely, der skrev samtlige af Russo-brødrenes Marvel-film.

Vi kommer nok ikke meget tættere på en opskrift på actionsucces, end den vi får i “The Gray Man”, så vi må bare håbe, at filmen kan leve op til sit potentiale, når den får premiere på Netflix den 22. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: