Den nyeste trailer til Baz Luhrmanns “Elvis” er en farverig filmfest med én af musikhistoriens mest ikoniske kunstnere i front.

Filmskaberen, der har stået bag film som “Moulin Rouge!” og “The Great Gatsby”, vender tilbage til instruktørstolen efter ni års pause for at fortælle den festfyldte og livlige historie om Elvis Presley. Og er der egentlig nogen instruktør, der er bedre egnet til at fange den form for ekstravagance, der følger med The King of Rock and Roll-livsstilen, end Baz Luhrmann?

Filmen fortæller historien om Elvis igennem hans komplicerede forhold til hans manager, Colonel Tom Parker. Den følger stjernens liv helt fra begyndelsen af hans karriere til hans hidtil usete stjernestatus i et USA, der på dette tidspunkt er under rivende kulturel udvikling.

Læs også: “Florence Pugh og ‘Elvis’-skuespiller udset til store roller i ‘Dune: Part 2′”

Austin Butler, som for alvor er i gang med at skabe sig et navn i Hollywood, kan ses i hovedrollen, hvor han spiller over for Tom Hanks som Parker. Olivia DeJonge spiller Priscilla Beaulieu, Elvis’ hustru, som han senere blev skilt fra, der har en central rolle ikke bare i filmens handling og superstjernens liv.

Filmen er skrevet af Luhrmann i samarbejde med Sam Bromell (“The Get Down”), Jeremy Doner (“The Killing”) og Craig Pearce, som instruktøren tidligere har arbejdet sammen med på “Moulin Rouge!”.

“Elvis” får premiere den 23. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: