Filmene om Katniss Everdeen har fulgt bøgerne om “The Hunger Games” fra start til slut. Tre bøger er blevet til fire film, da den sidste bog blev delt i to. Men dermed er filmfranchisen nødvendigvis ikke slut. Lionsgate åbner nu op for en eller flere prequels til de populære film.

Se også: Anmeldelsen af “The Hunger Games: Mockingjay – del 2″

Det forstår man godt. Den seneste film – og altså måske alligevel ikke sidste – i serien dominerer box office i USA og har indtjent over 525 millioner dollars på verdensplan.

Alligevel er den seneste film ikke en ubetinget succes. ‘Kun’ 100 dollars i åbningsweekenden gør den til den svageste åbning blandt de fire film. Og det har en årsag:

”Det, som de unge siger, er, at de savner arenaerne. Hvis vi gik tilbage i tiden, så ville der naturligvis være arenaer,” siger Michael Burns, vicebestyrelsesformand hos Liongate til The Hollywood Reporter.

Det er nemlig kun i de to første film, at der er egentlige dødsspil i en arena. Men disse er i historien de 74. og 75. udgaver af dødsspillet – der har været 73 udgaver før Katniss kom ind i billedet. Det er dem, som Lionsgate nu overvejer at lægge film til.

Det er dog ikke kun “Hunger Games”-franchisen, som Lionsgate vil holde liv i. “Twilight”, “The Expendables” og “Saw” står også over for enten et reboot, en sequel eller prequel.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 ingeb 4 år siden

Nogen gange ville jeg ønske der ikke var så mange penge i film, så ville vi nok slippe for så mange elendige prequels og sequels. Magien forsvinder lige så stille..
Gravatar

#2 Kaversmed 4 år siden

73 prequels coming up...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 cain 4 år siden

Twilight kan man jo forstå, de er så hamrende sindssyge at der kun kan komme go spænding ud af det..

http://www.chud.com/21684/the-devins-advocate-why-...
Gravatar

#4 Geekalot 4 år siden

Det da godt de laver det, til dem der gerne vil se dem :) springer selv lige over :)
Gravatar

#5 skywave 4 år siden

Sikke en pengemaskine, filmselskaberne har fundet dér..."næh, sikke en succes - lad og lave en prequel - så kan vi tjene flere penge"....
Personligt er jeg ikke meget for spin-off-film/-serier...
Gravatar

#6 Zabath 4 år siden

Så man vil i bund og grund lave remakes ad "Battle Royal"...

Battle Royal
Gravatar

#7 zamm- 4 år siden

Det er udemærkede film faktisk... pånær den sidste! Hold op hvor gik det stærkt, det hele skulle lige pludselig afvikles i en ruf!

Men lad det så være det... jeg gider simpelthen ikke se 73 prequels!
Yo, homie. Is that my briefcase?

Skriv ny kommentar: