“The Hunger Games”-prequels er på tale


Filmene om Katniss Everdeen har fulgt bøgerne om “The Hunger Games” fra start til slut. Tre bøger er blevet til fire film, da den sidste bog blev delt i to. Men dermed er filmfranchisen nødvendigvis ikke slut. Lionsgate åbner nu op for en eller flere prequels til de populære film.

Se også: Anmeldelsen af “The Hunger Games: Mockingjay – del 2″

Det forstår man godt. Den seneste film – og altså måske alligevel ikke sidste – i serien dominerer box office i USA og har indtjent over 525 millioner dollars på verdensplan.

Alligevel er den seneste film ikke en ubetinget succes. ‘Kun’ 100 dollars i åbningsweekenden gør den til den svageste åbning blandt de fire film. Og det har en årsag:

”Det, som de unge siger, er, at de savner arenaerne. Hvis vi gik tilbage i tiden, så ville der naturligvis være arenaer,” siger Michael Burns, vicebestyrelsesformand hos Liongate til The Hollywood Reporter.

Det er nemlig kun i de to første film, at der er egentlige dødsspil i en arena. Men disse er i historien de 74. og 75. udgaver af dødsspillet – der har været 73 udgaver før Katniss kom ind i billedet. Det er dem, som Lionsgate nu overvejer at lægge film til.

Det er dog ikke kun “Hunger Games”-franchisen, som Lionsgate vil holde liv i. “Twilight”, “The Expendables” og “Saw” står også over for enten et reboot, en sequel eller prequel.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 ingeb 5 år siden

Nogen gange ville jeg ønske der ikke var så mange penge i film, så ville vi nok slippe for så mange elendige prequels og sequels. Magien forsvinder lige så stille..
Gravatar

#2 Kaversmed 5 år siden

73 prequels coming up...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 cain 5 år siden

Twilight kan man jo forstå, de er så hamrende sindssyge at der kun kan komme go spænding ud af det..

http://www.chud.com/21684/the-devins-advocate-why-...
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

Det da godt de laver det, til dem der gerne vil se dem :) springer selv lige over :)
Gravatar

#5 skywave 5 år siden

Sikke en pengemaskine, filmselskaberne har fundet dér..."næh, sikke en succes - lad og lave en prequel - så kan vi tjene flere penge"....
Personligt er jeg ikke meget for spin-off-film/-serier...
Gravatar

#6 Zabath 5 år siden

Så man vil i bund og grund lave remakes ad "Battle Royal"...

Battle Royal
Gravatar

#7 zamm- 5 år siden

Det er udemærkede film faktisk... pånær den sidste! Hold op hvor gik det stærkt, det hele skulle lige pludselig afvikles i en ruf!

Men lad det så være det... jeg gider simpelthen ikke se 73 prequels!
Yo, homie. Is that my briefcase?

Skriv ny kommentar: