Merle Dandridge er den første stemmeskuespiller fra “The Last of Us”-spillet til at gentage sin rolle i HBO’s kommende miniserie af samme navn.

Dandridge, der spillede Firefly-lederen Marlene i Naughty Dogs fantastiske postapokalyptiske spil, skal spille over for “The Mandalorian”-stjernen Pedro Pascal, der spiller hovedpersonen Joel. Derudover kan vi glæde os til at se “Game of Thrones”-talentet Bella Ramsey påtage sig rollen som den unge Ellie, mens “Terminator: Dark Fate”-skuespiller Gabriel Luna spiller Joels bror, Tommy.

HBO’s “The Last of Us” skabes af spillets instruktør Neil Druckmann i samarbejde med “Chernobyl”-skaber Craig Mazin. Neil Druckmann overgiver denne gang instruktørrollen til den russiske Kantemir Balagov, der skal instruere seriens pilotepisode, den bosniske Jasmila Žbanić samt den iransk-svenske Ali Abassi.

Serien følger den hærgede apokalypseoverlever Joel, der i en hjerteskærende og -varmende historie tager imod missionen om at smugle den unge pige Ellie på tværs af et zombie-hærget USA.

Dandridge, der tidligere har spillet med i videospil såsom “Uncharted 4: A Thief’s End”, “Dota 2” og “Half-Life 2”, er ligeledes velkendt med tv-serier.  Sidste år spillede hun med i HBO Max-serien “The Flight Attendant”, og før det har hun haft en rolle i “Sons of Anarchy”.

“The Last of Us” har endnu ikke fået en premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 3 år siden

Fedt Man har kunne bruge den originale lyd fra spillet på en karakter. Måske man engang i fremtiden vil se oftere, da flere spil og serie/film nok bliver lavet som en samlet projekt i fremtiden.

Skriv ny kommentar: