Sam Raimi, instruktøren bag de tre første film i “Spider-Man”-franchisen, har udtalt i et interview med MTV, at han gerne ser, at The Lizard bliver den næste skurk i den populære filmserie, men at han ikke kan sige, om det er tilfældet eller ej, da der endnu ikke foreligger noget manuskript, og han ikke selv ved særlig meget om projektet.

Raimi fortæller om skuespilleren Dylan Baker, der i “Spider-Man 2” og “Spider-Man 3” spiller Dr. Curt Connors – karakteren, som i tegneserien forvandler sig til The Lizard: ”Dylan Baker er en fantastisk skuespiller, og en eller anden dag så vil The Lizards historie blive fortalt.”

”Jeg ved ikke, om det vil blive i denne film eller ej. Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg håber dog, at jeg kommer til at arbejde sammen med Dylan i filmen. Men jeg ved simpelthen ikke, hvem skurken er endnu,” afslutter Raimi.

“Spider-Man 4” er blevet sat til at begynde optagelser i marts 2010.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#21 Krisser 15 år siden

...Nej, desværre ikke.
Gravatar

#22 MOVIE1000 15 år siden

#16 & #18 alle kan da ikke være helt perfekt
repeat
#16 & #18 alle kan da ikke være helt perfekt

jeg er her for at diskutere film ikke for at rette mine egne tektser som om jeg er dansk lærer hvis i vil se det med punktumer og kommaer så må i sku sætte dem der hvor de skal væreeller klage til admin men jeg elsker når folk kritiserer mig for så ved man at man er der og ikke er bare glemt

PS: så skulle i se min skrift
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#23 Michael Andersen 15 år siden

#22 Kommaerne kan vi nok leve uden. Kan du sætte punktummer? Bare lidt, please? :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#24 evermind 15 år siden

men jeg elsker når folk kritiserer mig for så ved man at man er der og ikke er bare glemt

PS: så skulle i se min skrift


Hehe, men fedt nok svaret. :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#25 MOVIE1000 15 år siden

#23 skal nok prøve.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#26 Æsop9000 15 år siden

Jeg har altid syntes at Lizard/firbenet var en fed skurk i Marvel-universet. Men jeg synes han er lidt en-dimensionel. Lizard ville være en fed skurk i denne film, hvis Sam Raimi lader Lizard allierer sig med en anden skurk - så som Jægeren Kraven, Hobgoblin (hed han ikke den gule gnom?), Mysterio eller carnage (splatter hed han vist på dansk).
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#27 Chrisenry 15 år siden

#26 måske, men jeg håber nu at de holder antallet af skurke på et minimum og i stedet koncentrere sig om den potentielt interessante Dr. Connors/Lizard historie...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#28 thomas040 15 år siden

Så hvis vi får en lizard historie... hvad den end så kunne være... så mangler vi bare en historie og en udvikling peter parker skal gennemgå i den nye...

jeg tror at han i hver film har lært en lektie... eller en såkald "lacking life lesson"...

i 3'eren lærte han at man ikke skal være for kæphøj og lade sig forføre af følelser som hævn

i 2'eren lærte han at han ikke behøvede at være mere end blot sig selv... han behøvede ikke lægge spiderman på hylden for at kunne leve et harmonisk liv

i 1'eren lærte han at bryde ud af sin underkuede facon, og stå ved hvem han var og blive voksen
Failure is a zero out.
Gravatar

#29 filmz-gofferoffer 15 år siden

Kan bare ikke se, hvordan de vil fortsætte denne franchise med sådan en vederstyggelig 3'er. Men The Lizard er en suveræn skurk, men er da bare langt fra nogen særlig frygtindgydende skurk, når Spider-Man lige netop har stået over for to ekstremt stærke skurke som Venom og Sandman (der i øvrigt blev henholdsvis elendigt og fantastisk skildret i 3'eren).
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#30 filmz-Kadann 15 år siden

#29 -

Vel fordi, som Michael Andersen skriver, 3'eren tjente uhyrligt mange penge og pengene har jo nok noget at sige, skal du se. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: