Sam Raimi, instruktøren bag de tre første film i “Spider-Man”-franchisen, har udtalt i et interview med MTV, at han gerne ser, at The Lizard bliver den næste skurk i den populære filmserie, men at han ikke kan sige, om det er tilfældet eller ej, da der endnu ikke foreligger noget manuskript, og han ikke selv ved særlig meget om projektet.

Raimi fortæller om skuespilleren Dylan Baker, der i “Spider-Man 2” og “Spider-Man 3” spiller Dr. Curt Connors – karakteren, som i tegneserien forvandler sig til The Lizard: ”Dylan Baker er en fantastisk skuespiller, og en eller anden dag så vil The Lizards historie blive fortalt.”

”Jeg ved ikke, om det vil blive i denne film eller ej. Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg håber dog, at jeg kommer til at arbejde sammen med Dylan i filmen. Men jeg ved simpelthen ikke, hvem skurken er endnu,” afslutter Raimi.

“Spider-Man 4” er blevet sat til at begynde optagelser i marts 2010.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

jeg ser helst en anden skurk hvordan kan man gøre lazard til skurk nu synes jeg at det minder lidt om Burtons version af Batman
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 enfilmnørd 15 år siden

Gerne for min skyld...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 evermind 15 år siden

#1
Der kan jeg slet ikke følge dig. Spider-Man-franchisen har på intet tidspunkt sigtet til den form for "realisme", der præger rebooten af Batman-filmuniverset. At Spider-man har edderkoppelignende egenskaber er i sig selv en fantastisk præmis, og skurkene han bekæmper er på lignende måder fantastiske, jf. Green Goblins styrke og Dr. Octopus' fangarme for slet ikke at nævne den seneste film, hvor den ene skurk kan forvandle sig til sand og den anden er fra en anden planet. The Lizard passer i den henseende glimrende ind med de andre skurke, der som oftest er i besiddelse af en tragisk menneskelig baggrund.

Lige siden Dr. Connors' første cameo i Spider-Man-filmene har jeg ventet (og håbet) på denne udvikling. Til gengæld håber jeg også, at man i en kommende film vælger at koncentrere sig om blot én skurk/hovedhistorie, for det var sgu for meget sidste gang.
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#4 Riqon 15 år siden

Endnu en god videnskabsmand, der kommer ud for et uheld og bliver til en monsterskurk. :)
I say, bring it on.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 MOVIE1000 15 år siden

#3 jeg siger ikke at alt med spider man minder om batmans univers jeg siger bare at lazard minder om en fra det univers og jeg kan ikke forestille mig ham som skurk hva kulle han kunne gøre
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 kill the bills 15 år siden

#5 Hmm han kunne eventuelt æde spiderman?
Gravatar

#7 keitel 15 år siden

#5 hvem er det lige The Lizard skulle minde om fra et såkaldt Batman Univers? Jeg har dælme svært ved at se hvem det skulle være.

The Lizard er en fantastisk unik skurk, og hvis han skulle minde om en så var det da Dr. Jeckell & Mr. Hyde.

Kunne være fedt hvis de bruge Todd Mc. Farlanes version af The Lizard, hvor alle menneskellige træk fra forsssssssvundet.
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 Krisser 15 år siden

Efter den elendige 3'er er dette muligvis en ide der kan genoplive franchisen.
Gravatar

#10 SteeN! 15 år siden

Hvis de få det igennem at Lizard bliver den næste skurk, så får de reddet franchisen!
"Ja ja - du flyver og hvad så?"

Skriv ny kommentar: