“The Lost City” har fået sin første trailer, og selvom vi de seneste år har set flere actionkomedier i junglen (“Jumanji”-filmene, “Jungle Cruise”), så kan vi håbe, at den kommende film kan bidrage med et nyt element.

Filmen har samlet et spændende cast, der består af “Gravity”-stjernen Sandra Bullock og “The Hateful Eight”-skuespilleren Channing Tatum i filmens helteroller, mens “Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe spiller filmens skurk og Brad Pitt optræder i en cameorolle, som vi allerede får afsløret i afslutningen af traileren.

Læs også: “Steven Soderbergh vender tilbage: Skal instruere ‘Magic Mike 3′”

“The Lost City”, der tidligere gik under titlen “The Lost City of D”, følger forfatteren Loretta Sage (Bullock) på tour for at promovere sin seneste bog. Det gør hun i samarbejde med covermodellen til hendes bøger, Allan (Tatum), der har dedikeret sig selv til at leve livet som helten, han portrætterer, Dash. Da en excentrisk milliardær (Radcliffe) kidnapper Sage i håbet om, at hun kan føre ham til den titulære forsvundne by, kommer makkerparret ud for et livsfarligt eventyr i junglen.

Brødrene Nee — Adam og Aaron — er instruktørparret bag den kommende Paramount-film. De har skrevet filmen i samarbejde med Dana Fox (“Cruella”) og Oren Uziel (“22 Jump Street”).

“The Lost City” får dansk premiere den 28. april næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: