Ugens afsnit af “The Mandalorian” bekræftede et kommende møde med Ahsoka Tano.

I foråret blev det rapporteret, at Rosario Dawson skal spille Ahsoka Tano i Sæson 2 af “The Mandalorian”.

Dawson er endnu ikke endeligt bekræftet i rollen, men ugens “The Mandalorian”-afsnit bekræftede endeligt, at Ahsoka Tano er en del af Sæson 2.

Det bekræftede endnu en ny “The Mandalorian”-karakter i skikkelse af Bo-Katan – læs om hende her.

Hvem er så denne Ahsoka Tano?

Hun blev introduceret i den animerede 2008-film “Star Wars: The Clone Wars” som Anakin Skywalkers  Jedi Padawan.

Siden fortsatte historien om Tano i “Clone Wars”-serien, ligesom Ahsoka Tano også var en del af “Rebels”-serien.

Endelig var der en stemme-cameo til Ahsoka Tano i “The Rise of Skywalker”, hvor hun er en af støtterne til Rey i opgøret med Darth Sidious.

Ahsoka Tano er dog aldrig formelt set blevet uddannet Jedi-ridder, men har studeret den lyse side af Kraften – hun blev tilbudt titel som Jedi-ridder i “The Clone Wars”-serien, men takkede nej.

Det er Ashley Eckstein, som har lagt stemme til Tano, men det bliver altså efter sigende Rosario Dawson, som spiller rollen i “The Mandalorian”.

Læs også ‘Star Wars-planer: Kan få egen serie efter “The Mandalorian”‘.

Næste afsnit af “The Mandalorian” får premiere den 20. november på Disney Plus.

Pin on Star Wars PosterVis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Cruelman 1 år siden

Legendarisk Jedi! Ahhh det var en omgang click-bait, jeeeez i gør det meget i baits pt.

Legendarisk vil jeg ikke kalde Tano, men ok, hver sin mening. Her kom min frem :)
Gravatar

#2 Elgsdyr 1 år siden

Så nåede vi desværre min grænse. Man er tilsyneladende nødt til at se det nye afsnit det splitsekund, det kommer ud, for at undgå spoilers her fra siden. Filmz bliver hermed pillet ud af mit RSS-feed og vil ikke blive savnet...
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Jeg tror nu ikke hun blev tilbudt titel som jedi ridder. Hun blev uretfærdigt anklaget for at stå bag et bombeangreb på Coruscant, og den eneste der støttede hende blandt Jedierne var Anakin - Nok også Obi-Wan, men det er noget siden jeg har set afsnittene. Anakin var dog den eneste der aktivt forsøgte at rense hendes navn. Efter hun blev frikendt, havde hun ikke længere tillid til Jedierne og forlod ordenen. Den der stod bag bomben var Barriss Offee, der blev ført væk, men hvor hendes endelige skæbne stadig er uafklaret.
Det vil være faktisk være interessant hvis hun også dukker op i The Mandalorian.

Vi er heller ikke færdige med Ahsoka Tano i fortiden. Jeg tror der arbejdes på en Rebels fortsættelse med Ahsoka Tano og Sabine Wren på jagt efter Ezra Bridger og Grand Admiral Thrawn i unknown region.
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

#4 Det kunne jeg faktisk ikke huske. Men det gør det faktisk kun værre, hvor de forsøger at købe hende tilbage. Hun gjorde det rigtige i at forlade ordenen også når man ser på den manglende opbakning i angrebet på Mandalore, og hvor Jedi-rådet stadigvæk er i lommen på kansleren.
Gravatar

#6 The_Corrector 1 år siden

Sorry to say it Morten, men atter en gang har du ikke styr på din source. Hvis du havde fulgt med, ville du vide at det allerede før dette afsnit har været bekræftet at Ahsoka Tano vil være med i The Mandalorian. Vi ved også hvilken episode hun er med i. Men eftersom du nu har så meget styr på dine ting i forvejen, så synes jeg selv du skal have lov at finde ud af det.

Når det er sagt, vil jeg også sige at "Legendarisk" måske lige er en overdrivelse at bruge om Ahsoka Tano. Ja sandt nok hun er en yderst populær og elsket karakter, men lige frem legendarisk, det vil jeg nu ikke sige.

Derudover så er Ahsoka Tano ikke en Jedi. Siger hun meget fint selv ved hendes samtale med Darth Vader fra 1 min og 18 sek her:
Gravatar

#7 Slettet Bruger [217863113] 1 år siden

Elgsdyr (2) skrev:
Så nåede vi desværre min grænse. Man er tilsyneladende nødt til at se det nye afsnit det splitsekund, det kommer ud, for at undgå spoilers her fra siden. Filmz bliver hermed pillet ud af mit RSS-feed og vil ikke blive savnet...


Jeg tror faktisk jeg vil følge trop. Jeg er træt af de clickbait-titler, spoilers og generelt meget snævre nyhedsdækning.

Ked af at spørge, da jeg har været med i mange år, men hvordan sletter man sin bruger, Morten?
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#7 Du er altid velkommen til at skrive til info @ filmz.dk, så får du hjælp.
Gravatar

#9 Johnny42 1 år siden

#6 Hun er måske ikke en Jedi officielt. Men i hjertet er hun langt mere en Jedi end mange af dem der blev kaldt det i den gamle republik.
Gravatar

#10 Slettet Bruger [217863113] 1 år siden

Morten Vejlgaard Just (8) skrev:
#7 Du er altid velkommen til at skrive til info @ filmz.dk, så får du hjælp.

Tak, will do.

Skriv ny kommentar: