Ahsoka Tano rygtes at få et eget spinoff efter sin optræden i Sæson 2 af “The Mandalorian”.

Rosario Dawson skal som bekendt spille rollen som fanfavoritten Ahsoka Tano i den kommende sæson af Disney Plus-serien “The Mandalorian“.

Men det stopper måske ikke her for den populære Ahsoka Tano, der er en central figur i Star Wars-serierne “The Clone Wars” og “Rebels”.

Det rygtes nemlig allerede, at Ahsoka Tanos medvirken i “The Mandalorian” kan være startskuddet til en egen soloserie på Disney+, skriver The Hollywood Reporter.

Er det realistisk? Ja. I begyndelsen af 2020 afslørede daværende Disney-topchef Bob Iger planerne for “The Mandalorian”.

Disney Plus-serien skulle være den centrale Star Wars-fortælling med mulighed for spinoffs til nye, populære karakterer – og en sådan kan Ahsoka Tano meget vel blive.

Læs også ‘Lucasfilm overvejer spinoff til “The Mandalorian” – her er planen‘.

Sæson 2 af “The Mandalorian” får premiere til oktober på Disney+.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Johnny42 2 måneder siden

En skam det ikke bliver Ashley Eckstein, som lagde stemme til hende i The Clone Wars og Rebels.

Nu ved jeg ikke hvilken retning de vil gå, men det virker underligt hvis hun ikke vil forsøge at genopbygge jedi ordenen og hvis Luke og Ahsoka aldrig mødes. Selvom hun har forladt jedi ordenen pga de svigt hun følte, så bruger hun stadig en Jedi våben, og i hjertet er hun stadig en Jedi. Så måske vil hun ikke genskabe den gamle orden med alle de fejl der var med den. Men en ny orden, der lytter til kraften og handler ud fra dette.
Gravatar

#2 flumz 2 måneder siden

Rosario Dawson er efter min mening fejlcastet :(
Gravatar

#3 The one is back 2 måneder siden

#2 Det har du ret i men, Disney Var der også fejl castet jeg ville see Margot Robbie, Ahsoka ellers skulle det være Massiel Mordan some Ahsoka men Disney var fejl castet til star wars the world
Gravatar

#4 moeller 1 måned siden

Jeg er så modsat ret begejstret for Rosario Dawson og synes det er et ret perfekt match til Ahsoka.
Gravatar

#5 Mads47 1 måned siden

Jeg synes det er for tidligt at snakke om fejl cast når vi ikke engang har haft muligheden for at se Rosario Dawson i rollen som Ashoka. Det samme sagde folk også om Henry Cavill som Geralt i The Witcher.
Gravatar

#6 The one is back 1 måned siden

#5 had du set de billeder af hende Hun ligner hende fra Walking Dead med katanas sværdet det er skræmmende https://www.slashgear.com/rosario-dawson-cast-as-a...
Gravatar

#7 Mads47 1 måned siden

#6 Det er jo ikke et officielt billede, det er fan made. På selve billedet står der "This is a construction - we'll see the real deal soon!" Det er endda ret tydeligt at se. Selv hvis det var "ægte" / screentest så skal man slå kold vand i blodet. Dette er ikke et godt eksempel på hvordan hun endeligt kommer til at se ud og et lidt mærkeligt argument.

Henry Cavill screentest som Gerealt of Riva var også langt fra den endelige udgave. Det betyder ikke så meget.

Dertil betyder "udseende" realt ikke så meget i det store og man bør ikke caste ud fra udseendet alene. Det er langt vigtigere at skuespilleren kan fange karakterens essens.
Gravatar

#8 The one is back 1 måned siden

Dertil betyder "udseende" realt ikke så meget i det store det tro jeg nu nok det gøre for der var ikke mange der ville ha Alden Ehrenreich som Solo
Gravatar

#9 Mads47 1 måned siden

Det var ikke derfor Solo floppet, dertil gjorde han det ganske udmærket. Så vil du heller have en skuespiller der ligner, men kan ikke levere varen. Nu handler skuespil heldigvis om talent.
Gravatar

#10 The one is back 1 måned siden

#9 men Alden Ehrenreich levere ikke varen

Skriv ny kommentar: