Taika Waititi afslører, at Lucasfilm er langt mere kontrollerende end Marvel Studios.

Han har stor succes hos Disney. Først instruerede Taika Waititi MCU-filmen “Thor: Ragnarok” – nu arbejder han på “Star Wars”-serien “The Mandalorian“.

Selv om begge projekter hører under Disney-paraplyen, så er der stor forskel på at producere hos henholdsvis Marvel Studios og Lucasfilm:

”‘Star Wars’-universet er et meget helligt univers, så jeg kan ikke gøre så meget,” siger Waititi til Observer.

Disney-instruktøren bliver videre spurgt om, hvem der har mest strikse guidelines; “Star Wars” eller Marvel:

”Uden tvivl ‘Star Wars’.”

“The Mandalorian” forventes at få premiere senere på året i forbindelse med lanceringen af streaming-tjenesten Disney+.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Tror jeg godt nok ikke på de har. Disney har smadret Star Wars. De har alligevel ladet Marvel styre deres film nogen lunde som de hele tiden har gjort. Nok også derfor vi får gode Marvel film 9/10 gange. Det kan man da slet ikke sige om Star Wars.
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

#1 Tillader mig at være uenig.

Har fuldstændig droppet marvel, da det for mig bare har været mere af det samme, og jeg vil vurdere måske 5-6 stykker som gode, og minimum 5 som elendige. Resten rammer måske midt imellem.

I Starwars under Disney har jeg oplevet 2 rigtig gode, 1 dårlig og 1 elendig, så procent mæssigt rammer det måske det samme sted. Jeg håber at JJ Abrams retter op på noget af det i IX. Kun 4 uger til celebration og det første glimt fra episode IX. Men så tror jeg også at jeg bliver nød til at snuppe en kold tyrker, for jeg begynde at fornemme at der er begyndt at kommer mere spoiler riffic nyheder.

Men det er klart at der er en vis kontrol over hvad der kan fortælles, da alt : comics, bøger, film, animerede serier, live-action serier, computerspil, film er Canon.

Inden for MCU tror jeg kun det er filmene, samt nogle af serierne, men det er så rimeligt løst, hvor serierne refererer noget af det i filmene, men filmene ikke nævner serierne. Det ændrer sig måske med Disney+. Hvor nogle af de markante personer i MCU optræder i nogle nye serier. Derudover er der vist også nogle få comics, men langt de fleste af dem kører videre i andre universer, der ikke har nogen forbindelse til MCU.
Gravatar

#3 Mads47 3 år siden

#2 fuldstændig enig med dig når det kommer til Marvel. Synes godt nok mange af deres film kan beskrives som middel eller direkte ringe. Synes mange af dem ligger på samme niveau som Resident Evil filmene, bortset fra de ikke tager sig selv for højtideligt. Der er kun ganske få jeg vil beskrive som gode.
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Muligt, men så vi jo blot af forskellig mening :) den 6. Film Lucas lavede var okay. Eller er det kun de 3 første han lavede jeg syntes der er godt. J.J formåede at ramme ånden fra de 3 første film af. Men han kopierede også næsten 1.5 film ind i hans egen. De andre ved jeg næsten ikke helt hvad jeg skal sige til..
Hvad angår Marvel, så har jeg altid været vil med dem. Tegneserie eller film :)

Skriv ny kommentar: