Mens vi venter på tredje sæson af “The Mandalorian”, har serieskaber Jon Favreau netop offentliggjort detaljer om den fjerde sæson.

I et interview med den franske nyhedskanal BFM TV udtaler Favreau, at sæson 4 af Star Wars-serien “The Mandalorian” allerede er skrevet. Serieskaberen udtaler, at han allerede begyndte at forfatte manus i post-produktionen til sæson 3. Desuden har han været i tæt samarbejde med Dave Filoni, der er showrunner og manuskriptforfatter på den kommende “Star Wars”-serie, “Ahsoka”.

Karakteren Ahsoka så vi for første gang i live-action i sæson 2 af “The Mandalorian”, og annonceringen af hendes spin-off serie har længe været på tapetet. Rosario Dawson spiller rollen som titelfiguren i en historie, som foregår i samme tidslinje som “The Mandalorian” og den kommende “Skeleton Crew”. Fordi Favreau har fulgt tæt med i forløbet til “Ahsoka” og “Skeleton Crew” har serierne nemmere ved at flette sammen som en del af hinanden og det samlede “Star Wars”-univers.

At skrive sæson 4 har været en balancegang for Favreau. Sammenfletningen med “Ahsoka”-serien og det eksisterende “Star Wars”-univers skal kombineres med de fortællinger og referencer, som “The Mandalorian” allerede har lagt op til.

Læs også vores anmeldelse af “Star Wars”-serien “Andor” her.

Sæson 3 af “The Mandalorian” får premiere på Disney+ den 1. marts 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: