Thrawn Mandalorian / Filmz.dk

“The Mandalorian” teaser legendarisk Star Wars-skurk


Ugens afsnit af “The Mandalorian” teaser comeback til “Rebels”-skurk spillet af dansker.

Han er kendt som én af de mest markante skurke i Star Wars-universet. Men siden afslutningen på “Star Wars: Rebels”-serien har fans ikke set mere til Grand Admiral Thrawn, der igennem 17 afsnit fik sin stemme fra danske Lars Mikkelsen.

Her kæmpede Thrawn imod Jedi Padawan Ezra Bridger – men det vides ikke, om de overlevede. Indtil nu.

For i ugens afsnit af “The Mandalorian” afslørede Ahsoka Tano, at hun leder efter Thrawn:

”Hvor er din mester? Hvor er Grand Admiral Thrawn?” sagde Tano til ugens skurk, Morgan Elsbeth.

Dermed må det antages, at Thrawn lever – og dermed gælder det samme sandsynligvis for Ezra, der måske er den Jedi, som skal træne lille Baby Yoda, som i afsnittet blev navngivet Grogu.

Læs også ‘“Star Wars Rebels”-forbindelse afsløret til “The Mandalorian”‘.

Næste afsnit af “The Mandalorian” får premiere den 4. december på Disney+.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Wolff 1 måned siden

Tak, fordi du valgte ikke at spoile det med et billlede af Thrawn.

Gætter på Thrawn bliver teaset i sæsonafslutningen. Er spændt på valget af skuespiller.
Gravatar

#2 BlackJesus 1 måned siden

Hvorfor er der så meget Mandolorian nyheder. Det virker til at der er nyheder om hvert afsnit. Jeg skal se den en dag og synes derfor at det er træls med alle de afsløringer på billede og overskrift. Kunne man evt. lave "rum" hvor disse artikler kommer og "fansene" så kan diskutere.
Gravatar

#3 Dalgaard 1 måned siden

2# enig
Gravatar

#4 Tyler Durden 1 måned siden

2# også enig

Generelt er spoilers bare vildt frusterende. Der er måder at undgå dem på. The Mandalorian er ikke just en ældre serie. Men overskriften var dog fin i denne omgang.
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#5 Mads47 1 måned siden

Nu synes jeg ikke rigtig der er nogen spoiler her, vi viste at Ashoka Tano ville være at finde i denne episode, det fortalte sidste episode. Dertil kan man sige at titlen heller ikke afsløre noget, ang. hvem.

Som #1 siger, så er jeg glad for at Morten har taget kritikken til sig og det ses. Dertil hvis man ikke vil se nyheder ang. en af de mest omtalte serier pt. så bør man nok ikke besøge en film side. Hvis disse nyheder kom om et halvt år eller bare et par uger, ville det heller ikke give mening. Så ville folk skrive at filmz er langsomme og linke til ældre nyheder ang. det samme. I sidste ende kan filmz ikke vinde, fordi der vil altid være nogen der ikke er tilfreds, og i sidste ende bør man ikke sigte efter at tilfredsstille alle.
Gravatar

#6 Johnny42 1 måned siden

Ja nogle gange flyder filmz over af marvel nyheder. Nu er det så The Mandalorian. Ja der er jo heller ingen spoiler før man kommer ind på nyheden, da skurken hverken nævnes eller vises med billede.

Generelt synes jeg det er fint hvis man giver et afsnit 24 timer at løbe på før man kommer med de store spoilers. Så har alle de har interesse i at se et afsnit før spoilers haft en mulighed for det.

Med biograffilm er det så noget andet. Her skal der helst gå en weekend før spoilers.
Gravatar

#7 The_Corrector 1 måned siden

Vi taler ikke kun om en legendarisk skurk. Vi taler om en yderst intelligent skurk, som hele tiden er flere skridt foran sin fjende, og skulle hans fjende alligevel indhente ham, finder han altid en udvej. Ikke nok med det, så er han fuldkommen kynisk, han tøver ikke med at slå andre ihjel, for at sætte et eksempel eller opnå det han vil. Når han træder ind i et rum, har han samme frygtindgydende effekt på andre, som Darth Vader havde, med den forskel at han er langt smartere.

Han bliver ikke en karakter jeg tror vi kommer til at se lige med det samme i Mandalorian, for at være ærlig tror jeg slet ikke vi får ham at se. Tror snare at vi får ham at se i den næste Rebels serie som er på vej, både en animeret og live action serie skulle være i gang med at blive lavet.

Vi ved allerede at Sabine Wren og Ahsoka Tano leder efter Ezra, som muligvis stadigvæk er samme med Thrawn. Han er en skurk som nok kommer til at påvirke Star Wars universet de næste 5 - 7 år.

Han er det som man i MCU vil beskrive som Thanos. Han er nemlig Thanos typen. Det bliver virkelig spændene at se, hvad der kommer til at ske.

Skriv ny kommentar: