Med en indtjening på 32,5 millioner dollars lagde fantasy-filmen ”The Maze Runner” sig solidt i spidsen over de mest solgte film i USA denne weekend.

Se også: Labyrinter og fælder i første trailer til “The Maze Runner”

Og som det er vanen tro i Hollywood, så kommer én succes sjældent alene. Derfor har produktionsselskabet 20th Century Fox også netop offentliggjort, at en efterfølger til “The Maze Runner” vil ramme biograflærredet allerede næste efterår. Det skriver hjemmesiden Variety.com.

Efterfølgeren får titlen “The Maze Runner: Scorch Trials” og vil efter planen få premiere den 18. september 2015.

Her på Filmz var vi også ret begejstret for den medrivende fantasyfilm, hvor vi gav filmen følgende anbefaling med på vejen:

”Filmen er blevet spået stor succes, og en del industrifolk mener, at det er fordi den modsat en del tidligere Young Adult-film har en mandlig hovedrolle. Jeg vil mene, at det er, fordi den er bedre,” skriver Johnny Vinther Jensen i sin anmeldelse

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nicki52 5 år siden

Havde regnet med det for de er baseret på en trilogi. Etteren var også en succes i biffen, dog ikke for boglæsere da de ændre nogle ting. Bla. nogen dør i filmen som ikke gør i bogen.
Men alt i alt har den fortjent. Hovedrollen nævnte også en måneds tid før premieren i et interview at han ikke havde troet de skulle lave en toer. Han havde ikke regnet med alt det hype.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: