Paramount Pictures kunne sidste år udmelde mulige planer om “The Ring Three”, der skulle fortsætte den populære gyserfranchise om det forbandede videobånd. Nu kan filmselskabet annoncere, at filmen officielt er under udvikling og nu bærer titlen “Ring 3D”.

Den nye film skal skrives af David Loucka, som har skrevet den kommende “Dream House” og “House at the End of the Street”.

Den første film, som var et remake af den japanske “Ringu”, blev instrueret af Gore Verbinski (“Pirates of the Caribbean”-filmene) og omsatte for hele 249,3 mio. dollars på verdensplan i 2002.

Hideo Nakata stod bag opfølgeren, “The Ring Two”, som omsatte for 161,5 mio. dollars i 2005.

Den nye film om Samaras forbandelse vil angiveligt blive udformet som værende mere teenagercentrisk end den første, og selvom selve historien i det næste kapitel holdes hemmelig, menes filmen at skulle fungere som en slags genstart på franchisen.

Klik har for at læse Filmz’ biografanmeldelse af “The Ring”.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Yoda 13 år siden

I 3D? Det havde ingen set komme!
Så kan det lille videobæst få lov til at kravle ud i biosalen...

Jeg ser dog frem til dette tredje kapitel, da de to første formåede at underholde mig ganske fint.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 13 år siden

Uh, de første to vare horrible, og dette lyder endnu mere horribelt! Jeg er klar!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 Riqon 13 år siden

Jeg beundrer stadig, hvordan den første med et så fjollet præmis faktisk endte med at fungere på et ret seriøst plan.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 KayOzz 13 år siden

1´eren var ganske vellykket.. 2´eren var noget lort.. 3´eren?? Tja.. At se Samara kravle ud af lærredet kan jeg umiddelbart se som den eneste lyspunkt.. Men også nok til at jeg er at finde i biffen når den udkommer..
Gravatar

#5 misuma 13 år siden

Den første var virkelig en positiv overraskelse, 2'eren var okay, men nu i 3D? Jeg orker snart ikke mere 3D...og det er først lige begyndt. Antioptur...
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#6 jona 13 år siden

1eren var en dejlig gyser
Gravatar

#7 Highland Park 13 år siden

Jeg holder mig til den japanske trilogi (samt evt. "Rasen" og den sydkoreanske "The Ring Virus", som jeg ikke har set endnu). Jeg har set de første ca. 20 minutter af "The Ring", og alt bliver skåret ud i pap ved hjælp af tilbageblik, hver gang der er noget, publikum for guds skyld skal mindes om, eftersom det antages, at de ikke selv kan tænke.
Selv om Naomi Watts er sød og karismatisk, har jeg ikke tænkt mig at se den - dog evt. Nakatas "The Ring Two" - og hvad angår denne treer, så ved jeg ikke helt... jeg afventer flere nyheder om projektet.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 13 år siden

#7 Jeg tror vi er meget ens her. Jeg synes at de amerikanske var forfærdelige. Og hold dig i øvrigt væk fra The Ring Two, Nakata gør bestemt ikke et bedre job end Verbinsky i USA.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Highland Park 13 år siden

#8: Ja, det er vi vist - du har jo god smag. :P
Jeg ved godt, at den skulle være ret dårlig, men jeg er forfærdelig nysgerrig (apropos hvilket har jeg lige læst, at "Tetsuo: The Bullet Man" er blevet klippet om, så den er kortere) efter at se den. Især fordi den skulle være meget anderledes end "Ringu 2" (som jeg i øvrigt ret godt kan lide).
Jeg håber, at Nakata snart vender stærkt tilbage. Jeg genså "Dark Water" for en uge siden, og det er stadig en stærk oplevelse.

Forresten glemte jeg at nævne, at jeg ikke har set "Ringu 0: Bâsudei". Det irriterer mig, at jeg købte toeren, før boksen røg på markedet, og jeg har ganske enkelt udskudt et evt. køb af treeren - bl.a. fordi jeg ikke er sikker på, at jeg ønsker at vide mere om Sadako.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 Martin Schou 13 år siden

Har ikke set The Ring på engelsk. Men hvis den er blot tilnærmelsesvis lige så god til at komme under huden på mig, som den japanske var, så skal jeg satme ikke se den i 3D.

Fulgte knapt nok med i filmen, mens den kørte på DVD'en, og den formåede alligevel at ødelægge min planlagte nattesøvn.

Skriv ny kommentar: