Da den succesfulde instruktør, producer og manuskriptforfatter Judd Apatow for mere end to årtier siden var i færd med at starte sin Hollywood-karriere, forsøgte han at sælge et manuskript til “The Simpsons”, der dog blev afvist.

Se også: Springfield er endelig blevet lokaliseret.

Nu mere end 20 år senere har Apatow i et interview udtalt sig om manuskriptet, hvorefter de nuværende “The Simpsons”-producere har hevet fat i ham og fået ham til at finde sit gamle manuskript frem og puste det af, så de langt om længe kan lave det om til et afsnit.

Apatows afsnit omhandler Homer og Bart, der er blevet bedste venner, efter Homer er blevet hypnotiseret til at være på alder med Bart, hvorefter hypnotisøren fik et hjerteanfald.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Carmul 10 år siden

Er man løbet tør for materiale, siden man skal grave noget frem der blev afvist i sin tid?
Gravatar

#2 MMB 10 år siden

Det er vel også ved at være 20 år siden, Simpsons sidst var sjovt. :) (overdrivelse fremmer...)
Gravatar

#3 NeTic 10 år siden

De sidste par sæsoner har vidst været af hvad man kunne kalde for moderat morsomme. De mangler bare den skarphed de havde for mange år siden. Og når de så endelig har noget godt bliver det malet ud på en måde der siger "pssst dette var joken.." det e rsynd for de kan stadig godt en gang imellem.
Gravatar

#4 Business Monkey 10 år siden

Savner mest af alt absurditeten ved afsnit som 'You Only Move Twice', hvor Homer bliver ansat i Globex Corporation af superskurken Hank Scorpios og flytter til en perfekt by, som hans uperfekte familie ødelægger, ved ikke at kunne omstille sig. Sjove overordnede handlinger bygget op af mindre, personlige, fantastisk detaljerede forhold.

Ned Flanders i Las Vegas og Conan O'Brian's Monorailafsnit dukker også op i hukommelsen.

I dag er det simpelthen for 'topical'. 10-15 år siden var det langt mere universelt og absurd-sødt. "I am evil Homer, I am evil Homer!"
Gravatar

#5 Riqon 10 år siden

Simpsons har aldrig fænget mig.
Futurama ftw!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 elwood 10 år siden

Afsnittet hvor Homer Simpsons som resultat af og komme til og sige han ikke værdsatte sin familie i et skjult kamerar show, ender med og blive sendt på Rock and Roll Camp, er også et af mine farvoritter, tror faktisk det er et af dem som får udnyttet konceptet med Guest star best, og især imponerende når der er så mange på en gang med i det.

Der er den ene geniale scene efter den anden i det afsnit.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Manthraxx 10 år siden

De lyder lidt desperate
Gravatar

#8 enfilmnørd 10 år siden

Nu er det vil ret få af os der ved hvordan de normalt får ider, men dette virker lidt desperat

Kan personligt stadigt godt lide simpsons(men jeg er heller ikke så gammel) oment de rigtig gode afsnit mest ligger i de tidligere år.

Syntes dog der stadig ind imellem dukker positive overraskelse op:

There's Something About Marrying (16-10) - I hvilken Homer for en licens til atvie folk, og begynde rukritisk at gøre dette, for at tjene penge. Overraskende friskt
pust til "Hvem kan blive viet"-debatten, og en ganske sjov episode.

Kiss Kiss, Bang Bangalore (17-17) - I hvilket det lykkedes homer at outsource ideen om rimelige arbejdsvilkår, ferievilkår og lign til indien. Episoden er både absur, og meget simpsonsagtig

"The Food Wife (23-05) - I hvilken Marge, Bart og Lisa bliver resturant-anmeldere. Hele episoden stiller spørgsmål ved de værdier vil tillægger tilværelsen, glimrende episode

How I Wet Your Mother" (23-16) - Hvori temaer som Inception
og sengevædning bliver sat sammen.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: