The Walking Dead toiletpapir hamstring coronavirus / Filmz.dk

“The Walking Dead” forudsagde hamstring af toiletpapir


Corona-hamstringen af toiletpapir blev forudsagt i det første afsnit af “The Walking Dead”.

I 2010 fik hitserien “The Walking Dead” premiere. Handlingen udspiller sig i tiden efter, at en smitsom sygdom har ramt verden. Igennem nu 10 sæsoner har AMC-serien behandlet, hvordan mennesker vil reagere i sådan en situation.

Og man må give “The Walking Dead”, at den fik ret på minimum ét punkt: toiletpapir.

I allerførste afsnit af Sæson 1 af “The Walking Dead” følger vi Rick Grimes, da han vågner op fra et koma på hospitalet. Han tager hjem.

Her møder han Morgan Jones og en søn, der har slået sig ned i en nabos hus. Og særligt én ting har Morgan sikret sig i rigelige mængder. Toiletpapir.

Den detalje har vist sig at være skræmmende præcis i forhold til den nuværende coronakrise, hvor folk har hamstret toiletpapir i store mængder.

Læs også ‘Rick Grimes-hospital ramt af corona – begyndelsen på “The Walking Dead”‘.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Bjur 9 måneder siden

Hvis man ser Contagion, ser det også ud til de får ret mht. hvor smittekilden stammer fra.
Gravatar

#2 Durante 9 måneder siden

Nonsens. Forudsigelse er en vurdering eller profetering af hvad der kommer til at ske i fremtiden, og såvidt jeg ved så handler WD ikke om corona virus. Det er et realistisk billede af menneskets instinktive impulser der stemmer overens med de fleste overlevelsesscenarier, og viser at at de i hvert fald har læst lidt om menneskelig adfærd i krisesituationer... men at kalde det for en forudsigelse er bare sladderblads-clickbait.

I øvrigt, er der nogen der har lidt ekstra toiletpapir de kan undvære? spørger fra en ven

Skriv ny kommentar: