Guy Ritchie udvider inden længe universet, som han skabte med gangsterfilmen “The Gentlemen”, med en ny serie af samme navn, og nu har han fundet sin leading man.

Theo James, der i øjeblikket kan opleves i HBO’s anden sæson af “The White Lotus”, skal lede an i den kommende serie, som produceres af Miramax TV. Det rapporterer Deadline.

Han har fået rollen som Eddie Halstead, der arver en betydelig ejendom fra sin far for blot at opdage, at den inkluderer et hashimperium, som ejes af Mickey Pearson – karakteren der i filmen blev spillet af Matthew McConaughey. Eddie, der ikke har nogen kriminel erfaring, skal nu vise, om han har, hvad der skal til for at begå sig i den britiske kriminelle underverden.

Om McConaughey eller andre skuespillere fra filmen vender tilbage i serien, ved vi ikke endnu.

Ritchie, der både skrev og instruerede “The Gentlemen”-filmen, agerer executive producer på serien og har skrevet pilotepisoden sammen med Matthew Read (“Pusher”-remaket fra 2012). Derudover instruerer han seriens første to episoder.

Læs også: “‘The Gentlemen’-instruktør Guy Ritchie skal instruere filmen ‘Ministry of Ungentlemanly Warfare’ om 2. Verdenskrig”

“The Gentlemen” får premiere på Netflix, men den har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: