Marvel Studios vil noget andet med Thor i tordengudens tredje solofilm med undertitlen “Ragnarok”. Først og fremmest skal den være sjovere end forgængerne.

Se også: Hulk vender tilbage i “Thor: Ragnarok”

I går skrev Filmz, at den tredje film bliver plotmæssigt anderledes end de to andre, fordi den vil følge en road-trip-struktur, hvor Thor og Hulk tager på rejse. Men det bliver ikke den eneste ændring.

Således kan “Ragnarok”-instruktør Taika Waititi i lige dele spøg og alvor fortælle, at han vil gøre “Thor 3” sjovere:

”Jeg vil proppe den med jokes. Basalt set vil jeg bare tage den anden ‘Thor’-film og fylde den med jokes,” siger Waititi til The Wrap.

Dermed er der lagt i Marvel-ovnen til et komedie-road-trip i den kommende “Thor”-film. Hvad mener du: Klogt træk?

“Thor: Ragnarok” får premiere d. 3. november i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 David Munch 6 år siden

Så vi går fra en komedie, til en falde-på-halen-humor-komedie?

Ouch..
Gravatar

#2 nitinkadk 6 år siden

Så længe den ikke bliver plat, vil jeg mene at en film som denne (og the Avengers for den sags skyld) fungerer bedst med en god potion humor.

Derfor: Godt valg!
Gravatar

#3 nathue 6 år siden

Efter at have set Taika Waititis What We Do in the Shadows har jeg fået kæmpe forventninger til den her. Hvis humoren fungerer ligeså godt som i Shadows kan det her gå hen og blive den mest underholdende Marvel-film nogensinde!
Gravatar

#4 Siasson 6 år siden

Jeg tog hans kommentarer udelukkende ironisk og nærmere som en sviner. At han vil tage den anden Thor film som base for den tredje var hans måde at sige at dette vil han bestemt ikke. Men det kan være jeg tolkede det forkert.
Gravatar

#5 Dolle19 6 år siden

nathue (3) skrev:
What We Do in the Shadows

Helt enig What We Do in the Shadows er HYLE morsom og værd at se samt Flight of the Conchords som han også har medvirket i.
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)

Skriv ny kommentar: