Warner Bros. og producer Christopher Nolan har holdt kortene tæt ind til kroppen, når det kommer til deres næste superheltesatsning “Man of Steel”, men nu er der begyndt at dukke lidt mere information op om, hvad publikum kan forvente sig.

Se også: Stor cameo i “Man of Steel” muligvis afsløret.

For et par uger siden kunne Devin Faraci fra hjemmesiden Badass Digest fortælle, at han igennem sine kilder havde hørt en masse godt om filmen. Nu er den første, korte anmeldelse af action-eventyret så dukket op, og det lover godt for manden af stål.

Den anonyme anmelder starter ud med at fortælle, at man skal forestille sig en film, der narrativt lægger sig op ad Nolans Batman-film, men med Zack Snyders flair for action og visuelle effekter. Anmelderen pointerer desuden også, at trailerne får filmen til at virke en smule mere seriøs, end hvad den i realiteten er.

Af andre punkter nævner personen, at Supermans kappe er fuldstændig computerskabt, og at filmens store og vigtige actionscener med vilje ikke bliver vist i trailerne.

Foruden selve rejsen mod at blive Superman omhandler “Man of Steel” Supermans kamp mod den onde General Zod og hans håndlanger Faora, der begge kommer fra Krypton og foragter ham.

Den nyeste fortolkning af Superman-mytologien rammer alverdens biografer til sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#21 Bruno 8 år siden

Anti-Naite22 er også her! Det må være hans onde tvilling.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#22 Yellow-TV 8 år siden

Spændende! Superman Returns var ikke den største succes, så jeg ser frem til denne film.

At traileren er mere seriøs end filmen, sagde man også om Iron Man 3, så dette er ikke et problem for mig.
Gravatar

#23 sluppermand 8 år siden

Jo mere jeg hører om denne her film, desto mere mister jeg lysten til at se den. Computerskabt kappe? Her begynder en voldsom skepsis at gro i mit sind. Ja bevares, det er en superheltefilm, hvor vi uden tvivl kan forvente en hel del CGI, men hans kappe? Jeg tvivler ikke på at det kan se flot og overbevisende ud, men hvorfor dog? Kapper kan da ikke være så svære at have med at gøre foran et kamera. Eller er de? Snyder må have været ude for et særligt stykke lumsk stof og simpelthen have sagt "Fuck it, we'll animate that shit".
Oh well, jo lavere mine forventninger er, desto større er chancen for at blive positivt overrasket. Håber så sandelig den bliver "da bomb"....
"Morte ai porcelli!"
Gravatar

#24 wiseguy 8 år siden

Kruse (11) skrev:
Jeg giver nu heller ikke ret meget for sådan en anonym anmeldelse.


Helt enig! Det kommer sku da fra folkene bag filmen!

Ser dog stadig frem til den.
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#25 Ispep 8 år siden

#23

Det kan jo være, at der er en både logisk og god årsag til kappen er CGI? Give the benefit of the doubt. Desuden mener jeg at huske, at kappen netop var svær at styre i Batman filmene, hvor de kom lidt ind på det "bagom" Dark Knight. Det KAN være årsagen, og jeg er ret sikker på, at der ER en god årsag, og ikke bare "Fuck it, we'll animate that shit". Og selv hvis årsagen var den, hvorfor gå op i det, hvis det ser troværdigt og godt ud?
Gravatar

#26 Ispep 8 år siden

wiseguy (24) skrev:
Det kommer sku da fra folkene bag filmen!


Måske. Måske ikke. Jeg tror dog, med de folk bag, at filmen nok skal score ret fin omtale. Alt andet vil komme lidt bag på mig.
Gravatar

#27 Riqon 8 år siden

An "anonymeldelse" er jo verdens letteste måde at skabe hype på, når man ikke har mere godt at vise frem i trailers eller tv-spots. Det her er reelt bekymrende...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#28 MMB 8 år siden

#9 er spot on. Hvad er det her for en pseudonyhed? :)
Gravatar

#29 ducktorwho 8 år siden

starter ud.... *brækker sig*

Skriv ny kommentar: