James Gunns friske tilgang til Superman for genstarten af DC Universe, der er døbt “Kapitel Ét: Guder og Monstre”, har hyret skuespiller Pruitt Taylor Vince til at spille den afgørende rolle som Jonathan Kent, ifølge en eksklusiv rapport fra TheWrap.

Jonathan Kent, Supermans adoptivfar, opdagede først superhelten som spæd, der ankom til Jorden i et kryptoniansk rumskib, hvilet i markerne i Kansas. Karakteren, central for Supermans moralske og etiske opdragelse, blev tidligere portrætteret af Kevin Costner i ‘Man of Steel’ fra 2013 og Glenn Ford i det klassiske ‘Superman’ fra 1978.

På tv-skærmen vil Vince snart optræde som en fast del af rollebesætningen i Apple TV+ serien ‘Lady in the Lake’ sammen med Natalie Portman, der er planlagt til at udkomme denne sommer. Vincents omfattende roller inkluderer Netflixs ‘Stranger Things’, Marvels ‘Agents of SHIELD’, NBC’s ‘Heroes Reborn’, samt ‘True Blood’, ‘The Walking Dead’, ‘The Mentalist’ og ‘Murder One’, hvilket gav ham en Emmy.

Hans film roller inkluderer ‘Birdbox’ med Sandra Bullock og ‘Gotti’ med John Travolta.

Rebootet, der i øjeblikket er i produktion, markerer begyndelsen på DC Studios’ nye æra under Gunns vision. Ensemble castet til ‘Superman’ (der før hed ‘Superman: Legacy’) praler med nogle fantastiske valg, herunder Nicholas Hoult som Lex Luthor og David Corenswet, der træder ind i rollen som Superman. Det massive ensemble cast er fyldt med navne som Rachel Brosnahan som Lois Lane, Nathan Fillion i rollen som Green Lantern og Isabela Merced som Hawkgirl.

Tilføjelser til holdet inkluderer Edi Gathegi som Mister Terrific, María Gabriela de Faría som Ingeniøren, Anthony Carrigan som Metamorpho, sammen med Skyler Gisondo som Jimmy Olsen og Sara Sampaio som Eve Teschmacher. Den seneste tilføjelse, Wendell Pierce, vil påtage sig rollen som Daily Planets chefredaktør Perry White.

‘Superman’ har premiere d.11 juli 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: