Hvor er Luke? Sådan lød mange reaktioner, da den officielle plakat til “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” blev afsløret forleden. Han Solo er der. Leia er der. Men ingen Luke Skywalker, selv om Mark Hamill er på rollelisten. Mærkeligt. Men måske er der en god forklaring på det, skriver The Hollywood Reporter og afslører deres teori.

Se også: Ny trailer: Sidste glimt af “Star Wars: The Force Awakens” inden premieren

THR samler op på et vedvarende rygte, der længe har floreret på nettet. Hvis du ikke vil risikere at få noget afsløret, så bør du i øvrigt stoppe med at læse videre nu.

Rygtet går på, at Luke har skiftet side, til den mørke side af galaksen. Derfor er han ikke med på plakaten, da dette ville afsløre det nye tilhørsforhold.

Allerede tilbage i 2005 luftede Hamill selv idéen om en ond udgave af Jedi-ridderen:

”Som skuespiller ville det være mere sjovt at spille. Jeg kommer tilbage og skal til at slå Han Solo ihjel eller prinsessen eller en eller anden, som vi holder af,” udtalte Hamill dengang.

Idéen blev allerede luftet tilbage i 1991 i tegneserien “Star Wars: Dark Empire”, hvor Luke bliver lærling for en genfødt Kejser Palpatine.

Det virker dog usandsynligt, at det skulle være som hovedskurken Kylo Ren, at Skywalker vender tilbage, da rollen officielt spilles af Adam Driver.

Så spørgsmålet er stadig helt åbent: Hvem er Luke Skywalker i “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”? Det finder vi ud af den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 CaGoDa 6 år siden

kan være at Luke har trænet Kylo Ren kun en ide og derfor har Kylo Ren Lys sværd.
Gravatar

#2 Ceepa 6 år siden

Jeg er stadig af den overbevisning, at Luke er "gone Hermit" og hjælper the light side :)
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Ja tvivler også på han er gået sort, vilde være en skam at vide allerede nu, tænker ikke lige det her site, de har alle næsten nævnt det.
Gravatar

#4 Mads47 6 år siden

Ja det ville heller ikke give meget mening med hans tale i den anden teaser trailer. Tror heller ikke han er gået dark, der er jo både Kylo Ren og supreme leader Snoke og vi ved jo alle at Ren spilles af Adam Driver og Snoke af Andy Serkis.
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

Han spiller vel en "yoda" rolle i filmen, er på en planet bla bla, så ser man mere til ham i den næste film, tror jeg.
Gravatar

#6 Mr. Anderson 6 år siden

Der er så mange der tror det her, hvilket jo er helt latterligt. I 'Return of the Jedi' valgte Luke jo døden, frem for at dræbe sin far og gå over til the dark side. Hvorfor skulle han så pludselig skifte side igen, af sig selv? Bortset fra shock faktoren, giver det jo igen mening. Som Geekalot skriver, så spiller han jo bare Yoda i den nye trilogi. Yoda var heller ikke på den originale plakat til Empire Strikes Back.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#7 cAIsp89 6 år siden

Min teori er også at Luke er gået i skjul fra the empire og han kommer sikkert først fremefter 2/3 af filmen for at redde de andre. Hvis JJ Abrams og Disney virkelig har været så ubeskrivelig dumme at gøre Luke ond, vil det blive et tilbageslag for Star Wars som muligvis vis vil have potentiale til at ødelægge hele franchisen.

Jeg tror simpelthen, at Luke ikke er med på plakaten fordi at det dels handler om, at de nye film 7,8 og 9 handler om de "nye" helte/heltinder som muligvis skal overtage efter de "gamle" og fordi at det vil være for afslørende for handlingen hvis Luke var på plakaten.

Jeg har en teori om, at Kylo Ren muligvis er Jacen Solo (Han Solo og Prinsesse Leias ældste søn) som har vendt sig mod The Dark Side.
Gravatar

#8 kblood 5 år siden

Ved ikke om Luke er gået i skjul, men vil mene der kan være mange forklaringer på hvorfor han ikke er med. Det betyder vel mest bare at han ikke har en større rolle. Kan vel også være at nogle af hans fjender rent faktik har fanget ham?

Historiemæssigt giver det i hvert fald ingen mening at gøre ham ond. Han blev jo testet flere gange igennem de 3 film han var med i og som andre skriver, så giver det ingen mening at han så alligevel ender med at skifte side. Kan ikke se hvordan de skulle lave historien så det ville være troværdigt på nogen måde.
Gravatar

#9 Elisha 5 år siden

Det kunne også være at Luke er død og at han kun optræder som et force ghost i filmen og at han har trænet hende den nye allerede før filmens start :)
Gravatar

#10 Ceepa 5 år siden

Har en ven som tror ret heftigt på dette rygte. Jeg begyndte at grine af ham og spurgte om han virkelig mente at Luke var "Ren" Der var jeg også sådan lidt. Igennem 4,5,6 bliver han testet i alt og lader sig egentlig dø, men bliver reddet af sin far (Der er så meget godhed i Luke, at han kan redde sin egen far, som er/var DARTH FUCKING VADER!?!?!?!?. Hvorfor fanden skulle han så blive ond? Det giver ingen mening at all! En kæmpe brøler, hvis det er tilfældet. Jeg tror han skal bruges som tovholder til de andre karakterer fra slutningen af episode 7 og frem til slutningen på episode 9

Skriv ny kommentar: