Michael Eisner erklærer “The Mandalorian”-skaber for den næste George Lucas – kalder “The Rise of Skywalker” for følelsesløs.

Han var chef for Disney i 21 år, før han blev afløst af den nuværende chef, Bob Iger. Derfor er Michael Eisners mening om retningen for Disney ikke helt uden betydning.

Nu markerer Michael Eisner en markant holdning til fremtidens retning for Star Wars-franchisen, der som bekendt ejes af Disney.

Det sker igennem en vurdering af de to store Star Wars-satsninger fra 2019.

Først kalder Eisner “The Rise of Skywalker” for en acceptabel film med meget historie og nydelse til fans, men også følelsesløs.

Derimod har den tidligere Disney-chef større fidus til Disney Plus-serien “The Mandalorian” og særligt manden bag, Jon Favreau, som Eisner udråber til den nye George Lucas.

Netop Jon Favreau nævnes som en naturlig afløser efter Kathleen Kennedy på posten som chef for Lucasfilm.

Læs også ‘“The Rise of Skywalker” kan blive Star Wars-chefens sidste – 3 mulige afløsere i spil‘.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Okay, første sæson af The Mandalorian var godt nok skuffende, et par fantastiske afsnit, 2 mellemgode, og resten var fyld. Man kunne have lavet noget genialt, hvis man havde nøjedes med 4 afsnit.

Håber godt nok ikke de gå MCU Avengers ruten, som det er blevet rygtet, med 3 forskellige Jedier med hver deres unikke skill-sæt, der først optræder i solo-film og derefter bliver klasket sammen i en avenger-style film. For mig har Avengers-filmene været noget af det dårligste fra MCU. Hvad blev der af det med at prøve noget nyt, når nu Skywalkers er ude af vagten. Jeg vil hellere se en stille og rolig film med en jedi og hans/hendes padawan, eller bare en film fuldstændig uden kraften. Det fungerede fint i Solo hvor man kun så lidt af det i en af de sidste scener.

Men det er jo stadigvæk kun et rygte, og det er før sket at noget der er rygtet ikke er blevet til virkelighed eller de ændrer planer.
Gravatar

#2 PederLyager 8 måneder siden

Glæder mig sgu til The Mandalorian. Jeg har på fornemmelsen, at det mest skuffende omkring den udgivelse var, at vi ikke kan se den (lovligt) i Danmark endnu
Film-elsker

Skriv ny kommentar: