“The Lord of the Rings”-serie foregår tilsyneladende før Aragorn blev født.

Der har været rygter om, at Amazons kommende “Ringenes herre”-serie ville omhandle en ung Aragorn i Sæson 1 – læs om det her.

Det ligner dog ikke længere, at det er tilfældet.

Den officielle “The Lord of the Rings”-kampagne melder nu ud, at tidsperioden for det, der bliver verdens dyreste serie, bliver den såkaldte ‘Second Age‘.

Og “Ringenes herre”-nørder ved, at Aragorn først blev født inde i Den tredje alder.

Amazon-serien udspiller sig altså i Den anden alder, der ifølge Tolkien-mytologien var 3.441 år. Så der er en del år at tage fra.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Skal den ikke kaldes Middle earth serien. Der bliver nok ikke refereret noget af det der foregår i bogen Lord of the Rings, men måske nogle af karaktererne. Der var en dark lord før Sauron, men jeg ved ikke lige hvem der regerede i denne tids-periode. Det kunne også være sejt at se hvordan ringene blev smedet og givet til de forskellige racer, hvis det altså passer ind i tidsperioden. Under alle omstændigheder har de nok noget større frihed til hvilke historier de kan fortælle i denne tidsperiode.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

lyder bestemt mere interessant, end en serie om en ung Aragon :D
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Jep. Tror også det er klogest at de ikke rør noget ved de originale historier. Ved at tage en tidsalder og periode som Tolkien ikke har skrevet om giver totalt frihed . Vil godt nok blive skuffet, hvis de tager nogle af de bærende karakterer fra LOTR eller Hobitten med.

Men på den anden side kunne det nemlig være fedt at se hvordan Sauran kom til magten, men det skal være med Tolkiens ord og ikke noget producenterne finder på.
Gravatar

#4 nwinther 2 år siden

Sauron var main villain i second age. Den første alder slutter med Morgoths udstødelse.
Anden alder ser sauron tage magten i midgård, mens numenoreanerne opbygger et magtfuld ørige. De tager efter nogle krige mod sauron, ham til fange men ender med at gå under, hvorved den tredje alder begynder.

Men vi er længe før isildur, og perioden er ikke så godt beskrevet som 1. Og 3. Alder.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: