Den episke BBC-serie om englændernes modstand ved de danske vikingers overtagelse fortsætter.

Spoiler alert! Denne artikel nævner slutningen på BBC’s “The Last Kingdom”.

Netflix vender tilbage til en episk saga. Efter at have afsluttet serien “The Last Kingdom” med en brav og blodig kamp om kongedømmet i det 10. århundredes England, forsætter Netflix sine filmatiseringer af Bernard Cornwells “The Saxon Stories”. Denne gang med en film, som forløber efter afslutningen på serien. Nu har Netflix udgivet den første trailer til deres kommende krigsfilm.

Traileren forbereder seeren på et voldsomt blodbad og politiske intriger, efter Kong Edward fra “The Last Kingdom” er faldet. Med et England splittet og uenighed om den kommende konge står seriens protagonist Uhtred of Bebbanburg over for en større udfordring.

Ligesom serien tager filmen også inspiration fra Cornwells “The Saxon Stories”. Denne gang fokuserer historien på kongedømmet Wessex og vikingernes belejring, som foregik i løbet af en 45-årig periode.

Mange af kræfterne bag og skuespillerne fra “The Last Kingdom” vender tilbage for at lave filmen. Martha Hillier, som producerede 20 episoder på serien, skriver manuskriptet og Edward Bazelgette sætter sig tilbage i instruktørstolen efter at have instrueret 4 episoder af serien. Alexander Dreymon vender tilbage i rollen som Uhtred of Bebbanburg.

“Seven Kings Must Die” lander på Netflix den 14. april 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: