Med mindre end en måned tilbage til den danske premiere har Paramount Pictures udsendt endnu en forsmag på deres kommende fantasyfilm.

Puds dit sværd, spænd dine vandrestøvler og træd ind i endnu en fortryllende fortælling om drager, død og skatte. Den internationale trailer til den kommende “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” blev udgivet i går.

Denne gang får vi fortalt nogle hovedelementer i historien: En magtfuld ond troldkvinde er i gang med at foretage masseudryddelser af den lokale folkefærd. En hold af tyve ser sig nødsaget til at redde verden ved at drage på en quest. Udover selve historien er fantasiverdenen udbygget med et væld af monstre: drager, levende døde, muterede leoparder, muskuløse ørne og sultne kister.

Filmen får premiere den 30. marts 2023 og kommer til at vare 2 timer og 14 minutter. Instruktørerne er John Francis Daley og Jonathan Goldstein, som begge har skrevet på Jason Bateman-komedien “Game Night” og “Spider-Man: Homecoming”. Manuskriptet leveres af Daley, Goldstein, Michael Gilio (“Kwik Stop”) og Chris McKay (“The LEGO Batman Movie”).Vis kommentarer (1)

#1 [ikke godkendt bruger] 8 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: