“Joker”-instruktør Todd Phillips åbner nu op for en fortsættelse.

Den forventes at krydse grænsen på en milliard dollars i solgte biografbilletter denne weekend. Nu overvejer instruktøren bag “Joker” en fortsættelse.

Men Todd Phillips er ikke interesseret i “Joker 2”, hvis den skal handle om Jokeren som forbrydergeni:

”Det kunne ikke bare blive en vild og skør film om ‘Clown Prince of Crime’. Den skulle have en tematisk klangbund i samme stil som denne,” siger Phillips til Los Angeles Times.

“Joker” fokuserede en del på årsagerne bag Arthurs forvandling til Jokeren. Det er netop årsagen – og ikke virkningen – der ville gøre Todd Phillips interesseret i at lave en fortsættelse:

”Mange film handler om gnisten, og denne handler om krudtet. Hvis man kunne indfange det igen på en ægte måde, ville det være interessant.”

Læs også ‘“Joker”-rolle var tænkt som én film – nu overvejer Joaquin Phoenix “Joker 2”‘.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Miko666 3 år siden

så skal den være meget bedre end 1eren , for hold kæft 1eren var dårlig
Gravatar

#2 Dalgaard 3 år siden

Heldigvis er der forskellig smag, for det var den bedste film jeg har set siden "Logan"
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

den er svær, for med de penge den har tjent er en 2er nok svær at undgå, men er helt ærligt ikke sikker på jeg ville have det (hvis min mening om det havde betydning) for tror det bliver svært at holde den i samme stil...men nu må vi se :)
Gravatar

#4 BlackJesus 3 år siden

En 2'er uden Todd Phillips er nok den bedste løsning, med den kommentar. Jeg forstår det som at han vil lave præcis det samme som 1'eren.

Forstå mig ret, jeg er vild med 1'eren og glæder mig til at se den igen. Men Joker er en uafhængig film og derfor tror jeg ikke på en 2'er i samme stil.
Gravatar

#5 Geekalot 3 år siden

Den skal da bringe ham ind ind på banen som The Joker, ellers hænger det så slet ikke sammen. Men håber der er banen frem for DC, så har vi noget let morsomt som Marvel og en tungere mørk DC. Som det skal være :)

Skriv ny kommentar: