Columbia Pictures har tidligere sikret sig rettighederne til romanen “Det forsvundne tegn”, forfatteren Dan Browns opfølger til “Engle og dæmoner” og “Da Vinci mysteriet” – og nu bliver det rapporteret, at Tom Hanks er klar til at gentage sin rolle som den mysterieløsende Harvard-professor.

Filmselskabet skal angiveligt have planlagt at have filmudgaven af “Det forsvundne tegn” klar i biograferne i 2012. Selvom Hanks er sikret hovedrollen, er det dog usikkert, hvorvidt Ron Howard, som instruerede de to foregående film, igen vil være at finde i instruktørstolen, når optagelserne går i gang.

“Det forsvundne tegn” udspiller sig denne gang i den amerikanske hovedstad, hvor Langdon bliver kastet ud i et nyt hæsblæsende ræs mod tiden og en mystisk modstander for at redde sin kidnappede mentor, som besidder en af de højeste grader inden for Frimurerordenen.

Se også: Tredje “Da Vinci”-film på vej.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Ericmase 13 år siden

Det er i orden. Bare den bliver bedre end de andre. Det er alt hvad jeg vil have.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 BN 13 år siden

Hold op hvor er Tom Hanks dog blevet kedelig på det sidste m.h.t. sit valg af roller! Gid han snart ville bruge krudtet på noget interessant.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 Nicki52 13 år siden

Syntes han er blevet spændende. Jeg har aldrig gi'et at se hans film før nu. Har kun set ham i fem film udover Langdon-serien.

Men du skal også kunne regne med at han er blevet gammel, men glæder mig til at se hvad han vil lave efter Langdon-filmene. Er der nogen af han fremtidige projekter som I tror er noget værd?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 10-bit 13 år siden

3#
Toy Story 3.

personlig synes jeg Tom Hanks er blandt de bedste skuespillere i Hollywood, hvor han helt klart havde sine bedste film i 90'erne med Forrest Gump,Philadelphia, Saving Private Ryan og The green mile, og håber det nye årti giver nogle ligeså gode film fra ham som den periode.
Gravatar

#5 BN 13 år siden

Nicki52 (3) skrev:
Men du skal også kunne regne med at han er blevet gammel


Jamen, det er jeg skam også sikker på, at jeg kan regne med. ;-)

10-bit (4) skrev:
personlig synes jeg Tom Hanks er blandt de bedste skuespillere i Hollywood


Enig, omend med den lille forskel, at jeg synes, hans hidtil bedste og mest interessante periode var årene 1994-2002 med følgende film:

Forrest Gump
Toy Story
Saving Private Ryan
You've Got Mail
Toy Story 2
The Green Mile
Road to Perdition
Catch Me If You Can
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 Mhmaha 13 år siden

Nice! Har læst bogen for en gangs skyld.. Ser frem til at se hvem de ellers caster! :) Bogen er i øvrigt slet ikke ringe!
Gravatar

#7 Nicki52 13 år siden

#6
Enig! Men skurken er som sagt klichéfyldt, men det gør ikke noget for han er ond som djævelen.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#8 Novaree 13 år siden

#6+#7 Jeg tror, slutningen bliver for flyvsk for det brede publikum. Ikke selve klimaks'et men dét der følger bagefter. Hele idéen om "noetics" er i forvejen svær at kapere for menigmand og vil måske hurtigt blive afskrevet som humbug og fantasi (men vi ved naturligvis bedre ;)). Bogen føles som om den er skrevet til Hollywood (og Hanks) specifikt og det er ikke nødvendigvis et plus. Der er for mange korte "scener"/kapitler der sikkert vil gøre sig godt i filmen men på papiret bliver lidt, nåhja, kort. På den anden side gør bogens til tider korte kapitler den velegnet til lokumsbog, især når der er mindre børn og kun et toilet i huset så man skal kunne komme ud af vagten hurtigt ;)

Men ja, bogen er oplagt til det store lærred, og netop da bogen er vældig cinemagrafisk(?) i sin opbygning, kan den let gå hen og blive bedre end de to foregående.
Gravatar

#9 aeries 13 år siden

Jeg kan ellers godt lide Tom Hanks men forholder mig meget skeptisk overfor denne film. Da Vinci Code var udmærket som film, selvom der manglede en del fra bogen.

Angels and Demons var mildest talt, efter min mening, noget tyndt gylle. Store mængder af bogen manglede og flere ting var ændret i forhold til bogen. Den var godt nok ringe og en af de film som har skuffet mig mest nogensinde.

Jeg giver #8 ret i at bogen måske er skrevet til Hollywood og det kan måske redde filmen selvom jeg ikke fandt bogen lige så god som de tidligere af Dan Browns bøger (dermed ikke sagt at den var dårlig, det var den absolut ikke).

Medmindre traileren, når vi kommer så langt, overbeviser mig om andet, vil jeg ikke se denne film i biografen. Ikke efter den (igen efter min egen mening) fiasko som Angels & Demons var.

Men vi må se. Jeg har tidligere taget fejl af film (sidst var det Avatar som i Traileren lignede en eller anden dum børnefilm med rigtige scener blandet med dårlig computer grafik. Men jeg tog grundigt fejl da jeg så den i Biografen).
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#10 MovieNerd 13 år siden

#9 jeg er fuldstændig enig med dig i at "angels and demons" var noget møg - men kun hvis man sammenlignede den med bogen (som for øvrigt er min favorit blandt Dan Browns bøger om Langdon). hvis man ikke gør det så er det faktisk en helt hæderlig film.
men "the Da Vinci-code" er klart den bedste filmatisering af Dan Browns bøger indtil videre:)

jeg er desuden ret spændt på hvordan "the lost symbol" bliver filmatiseret - jeg er nemlig ikke særlig begejstret for bogen....

Skriv ny kommentar: