Josh Trank deler nu første trailer til Al Capone-filmen “Fonzo”, der har skiftet titel til “Capone”.

Den blev annonceret i 2017 som en storfilm, der skulle få premiere i 2018. Tom Hardy blev hyret til hovedrollen som gangsteren Al Capone ledsaget af et cast med navne som Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan, Kathrine Narducci, Jack Lowden, Noel Fisher og Tilda Del Toro.

Siden har offentligheden ikke hørt meget til “Fonzo”, der nu pludselig har annonceret sin premieredato under en ny titel – “Capone”.

“Capone” får amerikansk VOD-premiere i maj. Josh Tranks nye film har endnu ikke en dansk premieredato, men Filmz erfarer, at “Capone” også i Danmark får direkte streamingpremiere.

Det er Josh Tranks første filmpremiere siden det kaotiske forløb omkring flopfilmen “Fantastic Four” fra 2015, hvor det endte med, at det ikke blev Tranks endelige udgave, der fik premiere i biografen. Sådan er det ikke med “Capone”, understreger Trank.

Læs også ‘4 år efter flop: Instruktør anmelder selv “Fantastic Four”‘.

“Capone” handler om en 47-årig Al Capone, der kommer ud af fængslet, hvor han har siddet i 10 år. Han lider af begyndende demens og jages af sin voldelige fortid.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: