Tom Hardy sparker røv i nye billeder fra “Mad Max: Fury Road”


”Mad Max: Fury Road” har været længe undervejs. Filmen blev først sat i gang tilbage i 2003, hvor Mel Gibson igen skulle have spillet rollen, men ideen blev droppet, og for et par år siden fik Tom Hardy hovedrollen.

Se også: Nyt foto af den nye Mad Max fra settet på “Mad Max: Fury Road”.

Problemer med budgettet og vejrforholdene i Australien satte dog flere gange en stopper for optagelserne, og produktionen måtte rykke til Afrika. Men nu er filmen optaget færdig og har fået en udgivelsesdato til næste forår.

I den forbindelse er der dukket en håndfuld billeder op fra filmen. Du kan se dem ved at klikke under billedet i nyheden.

I “Mad Max: Fury Road” skal Max sammen med kvinden Furiosa forsøge at komme helskindet igennem det post-apokalyptiske ødeland.

Udover Tom Hardy er også Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz og Rosie Huntington-Whiteley med i filmen. George Miller, kendt fra de oprindelige film, instruerer igen.

“Mad Max: Fury Road” har dansk premiere den 14. maj næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 T. Nielsen 6 år siden

Er det en efterfølger eller en nystart og mon det bliver en familiegal Max eller den mere 'forbudt for børn' karakter vi ser?
Baby, it's cold outside
Gravatar

#2 Giraffen 6 år siden

They better not fuck it up!
Gravatar

#3 Frederik 6 år siden

T. Nielsen (1) skrev:
Er det en efterfølger eller en nystart og mon det bliver en familiegal Max eller den mere 'forbudt for børn' karakter vi ser?Så vidt jeg har forstået er det en reboot - altså en ny start, og den bliver højst sandsynligt PG-13 fordi det meste af actionen er bil-baseret og filmen har kostet en masse $$$. Man kan læse lidt mere om filmen her: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/mad-max-fur..."Miller says around 80% of the movie was shot using practical, non-CG stunts". Lyder godt.
Gravatar

#4 T. Nielsen 6 år siden

Takker Frederik:-)
Baby, it's cold outside
Gravatar

#5 Gasivodo 6 år siden

Outback Africa? Well, why not..
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: