Tom Hiddleston har indledt samtaler om at blive den næste James Bond


Den skulle være god nok: Marvel-skuespilleren Tom Hiddleston har indledt samtaler om at erstatte Daniel Craig som den næste Bond, James Bond.

Se også: Gillian Anderson vil være den næste Bond

Dermed ser det ud til, at Craig definitivt lukker sin Agent 007-karriere med “SPECTRE”, idet kilder tæt på Bond-universet til BirthMoviesDeath fortæller, at Tom Hiddleston er i fremskredne samtaler om at spille James Bond i “Bond 25”.

Loki-skuespilleren har ikke lagt skjul på, at han meget gerne vil spille verdens mest kendte agent på film. Dog understreges det, at der endnu ikke er tale om reelle forhandlinger, men ‘kun’ samtaler. Så Hiddleston er endnu et stykke fra at kunne kalde sig for den nye James Bond.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Xaroc 5 år siden

Har godt nok svært ved at se ham som James Bond.
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Så ham hellere i noget mere Loki eller i noget mereThe Night Manager som rent faktisk er bedre en noget James Bond der er lavet de sidste 10 år.
Gravatar

#3 KasperBS 5 år siden

Xaroc (1) skrev:
Har godt nok svært ved at se ham som James Bond.


Så skulle du se serien på 6 afsnit af Susanne Bier "Natportieren".
Tror han kunne blive en fantastisk Bond!
Gravatar

#4 KasperBS 5 år siden

Men nå nej, vi skal huske at der er noget der hedder ligestilling, så det burde selvfølgelig blive en sort transkønnet dværg man burde hyre til at spile den næste Bond!
Gravatar

#5 lassep 5 år siden

Tror han ville være en god Bond, måske få en lidt mere charmende Bond igen, i stedet for bare en eller anden Jason Bourne klon.
Gravatar

#6 Star Trek fever 5 år siden

KasperBS (4) skrev:
Men nå nej, vi skal huske at der er noget der hedder ligestilling, så det burde selvfølgelig blive en sort transkønnet dværg man burde hyre til at spile den næste Bond!


Kun hvis de kan finde en kvindelig, selvfølgelig lesbisk, en af slagsen. Ellers går de korrekte helt amok.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 Eraz 5 år siden

Jeg tror han vil passe godt som Bond.

Hver sin generation af Bond bringer sin egen pift af charme. Som tidligere nævnt så var Craig en mere buffed Bourne agtige type.

Jeg vil gerne se en mere charmerende anerledes JB denne gang.
Gravatar

#8 Sir_cumalot 5 år siden

Troede faktisk den næste James Bond skulle være sort :-)
Gravatar

#9 Nagash 5 år siden

Dejligt at høre. Jeg var tændt på ham som Bond, allerede da de første rygter begyndte at ulme.
Gravatar

#10 skywave 5 år siden

Det ville være dejligt med Hiddleston som Bond, han har mange ansigter og jeg tror han ville kunne fylde rollen godt ud...bare se en Bond som Pierce Brosnan, kan godt lide når der er lidt liv i dem...Jeg kan godt lide Daniel Craig, men ikke som Bond :)

Hvis der kom en Bond-film med Hiddleston, kunne jeg ovenikøbet lokkes i biografen efter den :)

Skriv ny kommentar: