Efter en evighed i udviklingshelvede har vi endelig fået vores første forsmag på filmatiseringen af Naughty Dogs fantastiske PlayStation-spilserie “Uncharted”.

Hvor videospillene introducerede Nathan Drake til os som en allerede erfaren skattejæger, vil filmen i højere grad agere en origin story.

Her følger vi den unge Drake — spillet af “Spider-Man: Homecoming”-stjernen Tom Holland — på hans allerførste eventyr sammen med Mark Wahlbergs endnu havanaskjorte- og overskægsløse mentor, Victor “Sully” Sullivan. Makkerparret tager på en livsfarlig, verdensomspændende skattejagt og følger spor, der muligvis kan lede dem til Nathans forsvundne bror, Sam.

Over for Holland og Wahlberg spiller Sophia Ali (“Truth or Dare”) som spilserie-favoritten Chloe Frazer. Antonio Banderas spiller filmens skurk — en nådesløs rivaliserende skattejæger.

“Zombieland”-instruktør Ruben Fleischer står bag roret på den kommende action-adventure-film. “Agents of S.H.I.E.L.D.”-forfatter Rafe Judkins har skrevet filmen i samarbejde med “Iron Man”-forfatterduoen Art Marcum og Matt Holloway.

Vi har (på en måde) allerede set “Uncharted” blive filmatiseret før. En fantastisk underholdende live-action fanfilm fra 2018 havde Nathan Fillion i rollen som den eventyrlystne hovedperson, mens Stephen Lang spillede Sully. Den kommende Sony Pictures-spillefilm markerer dog Drakes første tørn på det store lærred.

“Uncharted” får langt om længe premiere den 10. februar 2022.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Jeg kan ikke tage denne film seriøst, kommer hele tiden til at tænke på Spiderman når ser på Tom Holland og hvor meget bedre Mark Wahlberg passer til hovedrollen, som han skulle havde spillet hvis de bare havet nosset sig sammen for 13 år siden... suk
Gravatar

#2 Paulusmusen 2 år siden

Enig hvad angår Tom Holland , men man burdte aldrig have taget Mark Wahlberg med.
Gravatar

#3 Andven94 2 år siden

Jeg syntes efterhånden jeg har set virkelig mange der er efter filmen p.ga. Tom Holland i hovedrollen. Jeg er godt nok helt i den anden grøft. Jeg elsker ham som Spiderman og ser virkelig frem til den her film og se hvilket liv han kan give Drake karakteren. Og med valget af Holland har man jo muligheden for, ved en succesfuld film, at gøre det til en kørende franchise

Skriv ny kommentar: