“I Love Lucy” er en af de mest succesfulde sitcoms nogensinde, men ikke alt har været en dans på roser — og det bliver fokus for Aarons Sorkins næste film “Being the Ricardos”.

“Being the Ricardos” følger “I Love Lucy”-stjernerne Lucille Ball og Desi Arnaz, der i seriens levetid fra 1951-1957 også var gift. Filmen finder sted i løbet af en skæbnesvanger uge på seriens produktion, hvor parret støder på en krise, der kan have alvorlige konsekvenser — ikke blot for showet, men også for stjernernes ægteskab.

Lucille og Desi spilles af hhv. Nicole Kidman (“Moulin Rouge!”) og Javier Bardem (“No Country for Old Men”). På rollelisten sammen med de to Hollywood-stjerner finder vi blandt andre J.K. Simmons (“Whiplash”), Clark Gregg (“The Avengers”) samt Tony Hale og Alia Shawkat (“Arrested Development”).

Filmen er instruktør og forfatter Aaron Sorkins første siden sidste års Netflix-succes “The Trial of the Chicago 7”, der blev nomineret til hele 6 Oscars — dog uden at vinde nogen.

Læs også: “Steven Spielbergs produktionsselskab indgår filmproduktionsaftale med Netflix”

“Being the Ricardos” udkommer til forskel fra Sorkins sidste film på Amazon Prime Video med udgivelse den 21. december, selvom den i USA også får en eksklusiv biografperiode fra den 10. december. Der er endnu ingen biografpremiere til filmen i Danmark.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: