De besejrede Shredder i 2014. Men nu får superskurken nye hjælpere i form af Bebop og Rocksteady i denne sequel, der har fået titlen “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”. Første trailer er ude nu!

Se også: Anmeldelsen af “Teenage Mutant Ninja Turtles”

Men det er ikke kun skurken, der har fået nye hjælpere. De fire turtles – Leonardo, Donatello, Michelangelo og Raphael – får hjælp af manden med skimasken, Casey Jones, der spilles af Stephen Amell, som også skal fungere som flirt til Megan Fox’ reporter i det gule tøj, April O’Neil.

Dave Green har overtaget instruktørposten fra Jonathan Liebesman, imens Michael Bay igen er producent.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” får premiere den 3. juni.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Sklertic 8 år siden

Brød mig ikke om 1'eren, da jeg fandt den intetsigende og Shredder var helt til grin. Denne ser faktisk ret sjov ud, baseret på denne ene trailer. Bare det, at Bebop og Rocksteady er med, og forhåbentlig Krang & co gør, at jeg har fået lidt interesse i det mindste, og det er da absolut en god ting i min verden :)
Gravatar

#22 Geekalot 8 år siden

#21 ja Shredder va også et minus for mig, men ellers syntes jeg nu egentlig den var ok. Tror ikke Krang er med før i TNMT 3, da Bebop og Roacsteady, var der en del før Krang var, som jeg lige husker det. Ved at være mange år siden nu jo hehe
Gravatar

#23 Alex- 8 år siden

#21 #22 Det ser ud til at William Fichtner ikke var den rigtige Shredder, men blot en der bar hans identitet, hvorimod Shredder i denne film er den rigtige. Måske en lappeløsning efter kritikken af hans hvidvaskning? Minder lidt om hvad de gjorde med The Mandarin i Iron Man 3.
Gravatar

#24 The_Corrector 8 år siden

Intet i den trailer gav mening for mig.
Det jeg så var, en masse CGI og eksplosioner, er det en Michael Big Bang Bay film? Yeps.

Skriv ny kommentar: