Da Disney tilbage i 2012 købte Lucasfilm, blev det også et bittert farvel for George Lucas til “Star Wars”-universet. Disney og Lucas ville ikke det samme fremadrettet. Nu har Lucas så set “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, den første uden for hans kreative kontrol.

Se også: George Lucas: Folk fatter ikke “Star Wars”

George Lucas er ikke i tvivl om, at J.J. Abrams har lavet en film, som vil glæde fans af universet:

”Jeg tror, at fans kommer til at elske den. Det er på mange måder den film, som de har set frem til,” siger George Lucas til Vulture.

Alligevel er det ikke en entydig ros. Bemærk, at Lucas ikke udtaler, at han selv kan lide filmen, men kun at fans ville kunne lide den. Tidligere har Lucas nemlig udtalt, at uenigheden imellem ham og Disney bestod i, at han ikke ville lave en film for fans:

”Uenigheden bestod i, at de sagde: ‘Vi vil lave noget til fans.’ Men folk forstår ikke, at det faktisk er en sæbeopera, og det handler om familieproblemer – det handler ikke om rumskibe,” udtalte Lucas. Så i virkeligheden er George Lucas næppe begejstret over det syvende kapitel.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mr AC 8 år siden

Hvis manden der fandt på Jar-Jar Binks ikke kan lide filmen, så mener jeg det er et kvalitetsstempel
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

#1 haha enig.
Gravatar

#3 Jack Slater 8 år siden

#1 & 2#

Enig
Gravatar

#4 Plissken 8 år siden

Well... uden ham var der slet ingen film. o.O
When there's no more room in hell...

Skriv ny kommentar: