Trailer: Gladiator 2

Paul Mescal står overfor Pedro Pascal og Denzel Washington i Ridley Scotts actionfyldte efterfølger.

Det er tid til at træde tilbage i ringen, da Paramount Pictures har udgivet den officielle trailer til Ridley Scotts ‘Gladiator 2,’ med Paul Mescal i rollen som en voksen Lucius.

Lucius er søn af Lucilla (Connie Nielsen) og nevø til Commodus, originalfilmens antagonist spillet af Joaquin Phoenix. Han blev portrætteret som barn af Spencer Treat Clark i den oprindelige ‘Gladiator’ film.

Efterfølgeren finder sted nogle år senere med Lucius, der nu bor i den nordafrikanske region Numidia, hvor han blev sendt til af sin mor som barn, da det var uden for Romerrigets rækkevidde. Begivenheder fører Lucius tilbage til Rom som gladiator, hvor han får nye fjender og genforenes med sin mor.

Birollerne inkluderer Pedro Pascal som Marcus Acacius, en romersk general, der blev trænet under Maximus Decimus Meridius’ kommando (Russell Crowe fra ‘Gladiator’), Denzel Washington som Macrinus, en velhavende magtmægler i Rom, der holder et hold af gladiatorer til sport, og Joseph Quinn og Fred Hechinger som de romerske tvillingekejsere.

Ridley Scott fortalte for nylig til Vanity Fair, at han blev fan af Mescal efter at have set skuespillerens gennembrudsrolle i ‘Normal People.’ De to mænd talte kun i en halv time, da Scott besluttede, at Mescal skulle være hans hovedrolle i ‘Gladiator 2.’ Skuespilleren bulkede så meget op til filmen, at medspiller Pascal fortalte til publikationen, at det var ret udfordrende at skulle kæmpe mod ham i arenaen. Pascal gav endda Mescal et kælenavn på settet: “Brick Wall Paul.”

I den oprindelige ‘Gladiator’ spillede Russell Crowe Maximus, en romersk general, der bliver forrådt af Commodus og reduceret til slaveri og til at kæmpe som gladiator, mens han søger at hævne sin familie. Maximus redder også livet for Lucius og Lucilla. Filmen var en box office-succes og vandt adskillige Oscars, inklusive bedste film og bedste mandlige hovedrolle.

Den længe ventede efterfølger får premiere den 22. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: