Der er altid store forventninger, når manden bag HBO-hitserier som “The Wire” og “Treme” barsler med nyt. David Simon er med miniserien i seks afsnit “Show Me a Hero” igen klar til at sætte sin samfundskritiske finger på problemerne i USA. Traileren er ude nu.

Se også: Anmeldelsen af “A Most Violent Year”

I hovedrollen som borgmester er Oscar Isaac (“Inside Llewyn Davis” og “A Most Violent Year”), der har fået til opgave at bygge lavindkomstboliger i et område, hvor ellers kun hvide bor. Temaer som hjem, race og samfund bliver denne gang udforsket af Simon.

“Show Me a Hero” får premiere d. 16. august.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 akerman 8 år siden

Håber ikke det bliver så ensidigt, som traileren lægger op til her.
Gravatar

#2 sluppermand 8 år siden

Ved ikke ligefrem om jeg ville kalde Treme og The Wire for hitserier. Begge serier havde et ret lavt seertal, da de blev vist på HBO.

#1 Da David Simon står bag serien tvivler jeg stærkt på at det bliver ensidigt på nogen måde. Simons forrige miniserier (Generation Kill og The Corner) var både nuancerede og mesterligt fortalt. Kan dog godt følge dig i at traileren ikke er særlig spændende.
Gravatar

#3 arnem 8 år siden

The Wire var et kæmpe hit. Den har haft et kæmpe efterliv, og har styrket HBO brandet helt vildt. Dvd'erne solgte fantastisk, og de har lige sendt hele serien ud igen remastered i hd og widescreen.

Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

hvad er the wire ? har hbo.
Gravatar

#5 sluppermand 8 år siden

#3 Er et hit ikke noget der fra første øjeblik er vildt populært? Vi kan da godt blive enige om at The Wire er blevet mere populær efter dvd'erne blev udgivet, men det gør den da ikke til et hit. Game of Thrones er et hit, The Sopranos var et hit.
Du kan se på denne poll hvor mange seere, de forskellige HBO serier, havde. The Wire er efter min mening den bedste tv-serie nogensinde, men et hit var den altså ikke.

#4 What! Du kender ikke til hitserien The Wire? ;-)
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

#5 nej hehe lyder til det skal ses efter :)
Gravatar

#7 arnem 8 år siden

#5

Det har du sgu nok ret i. Jeg tænkte måske mere på ordet success.
Gravatar

#8 Nagash 8 år siden

#5 - Tak for den liste.
Det undrer mig meget, hvorfor Hung blev stoppet uden en ordentlig afslutning, når den ellers ser ud til, at den havde mange seere. Jeg var ellers ret vild med den serie.

#4 - Det er bare med at komme i gang. Jeg havde ikke set serien før juni. Men jeg havde dog hørt om den før. Så samtlige 5 sæsoner på 2½ uger. Det er virkelig god krimi serie. Den er måske lidt sværere for alt for unge at se, da teknologierne med aflytning af mobiltelefoner er noget gammeldags, og de unge slet ikke kender til livet uden smartphones. Men for gamle røvhuller som mig, så er det nemmere at forstå.

Husk dog at se den rigtige udgave af den. På HBO Nordic ligger den i to udgaver. Remastered er den i HD. Dog er den ikke i OAR, da den er remastered i 16:9, hvor den oprindeligt var i 4:3 (i hvert fald de første sæsoner).
Gravatar

#9 sluppermand 8 år siden

Nagash (8) skrev:
Husk dog at se den rigtige udgave af den. På HBO Nordic ligger den i to udgaver. Remastered er den i HD. Dog er den ikke i OAR, da den er remastered i 16:9, hvor den oprindeligt var i 4:3 (i hvert fald de første sæsoner).


David Simon var også selv imod konverteringen til HD og 16:9 (læs hans egne tanker her). Jeg vil dog gerne lige slå et slag for blu-ray udgivelsen, der simpelthen ser fantastisk ud. HD tager intet væk fra oplevelsen, efter min mening. Når det er sagt, beholder jeg nok alligevel mine dvd'er :-)
Gravatar

#10 Nagash 8 år siden

#9 - Mærkeligt at han er imod konverteringen til HD? Det kan man jo sagtens gøre og samtidig bibeholde 4:3 formatet. Men at konvertere 4:3 til 16:9 er jeg også selv en del modstander af. Jeg ser helst man beholder OAR.
Men når det er gjort som denne og de 1080p konverteringen af X-files, så kan jeg som sådan leve med det.
De har nemlig skudt alle afsnit i det såkaldte Open Matte, hvor der så efterfølgende er beskåret til 4:3. Når man så konverterer til 16:9, beskærer man derfor ikke top og bund på 4:3 udgaven, men beskærer derimod de originale optagelser, som indeholder meget mere information, end man normalt ser.

Men for mig ødelagde det ikke noget på The Wire. Men jeg havde som sagt heller ikke set den før.

Skriv ny kommentar: