Robert Eggers’ første ‘Nosferatu’-trailer viser ‘The Witch’ og ‘The Lighthouse’-instruktørens mørke og intense nye fortolkning af Bram Stokers Dracula.

Gyserfilmen har Bill Skarsgård i hovedrollen som Grev Orlok (a.k.a. Nosferatu/Dracula) sammen med Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson og Willem Dafoe.

Den officielle beskrivelse fra Focus Features: “Robert Eggers’ ‘Nosferatu’ er en gotisk fortælling om besættelse mellem en hjemsøgt ung kvinde og den frygtindgydende vampyr, der er betaget af hende, og som skaber ubeskrivelig rædsel i sit kølvand.”

Mens teaser-traileren endnu ikke afslører Nosferatus ansigt, arbejdede Skarsgård, der tidligere spillede Pennywise the Clown i ‘IT’-filmene, angiveligt med en operasanger for at sænke sin stemme til rollen. “Det var som at fremmane ren ondskab,” fortalte han Esquire. “Det tog et stykke tid for mig at ryste dæmonen af, som var blevet fremmanet inde i mig.”

Eggers tilføjede til Empire: “Jeg vil sige, at Bill har transformeret sig så meget, at jeg er bange for, at han måske ikke får den anerkendelse, han fortjener, fordi han simpelthen… han er der ikke.”

Eggers lovede også, at filmen vil levere skræmmende øjeblikke. “Der har ikke været en gammeldags gotisk film, der faktisk er skræmmende, i et stykke tid. Og jeg tror, at størstedelen af publikum vil finde denne til at være det.”

Nosferatu betragtes som en genindspilning af den tyske expressionistiske klassiker fra 1922, med Eggers som forfatter og instruktør. Eggers skulle oprindeligt arbejde sammen med sin Witch-stjerne Anya Taylor-Joy på filmen. Produktionen fandt sted i Tjekkiet sidste år.

Nosferatu vil blive udgivet den 25. december, juledag.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: