Trailer: The Boys – Sæson 4

Den første trailer til den næste sæson af ‘The Boys’ er landet!

I sæson fire er verden på afgrundens rand. Victoria Neuman er tættere end nogensinde på det ovale kontor og under Homelanders kontrol, som er ved at befæste sin magt. Butcher, som kun har få måneder tilbage at leve i, har mistet Beccas søn og sit job som The Boys’ leder. Resten af holdet er trætte af hans løgne. Med mere på spil end nogensinde før er de nødt til at finde en måde at arbejde sammen på og redde verden, før det er for sent.

The Boys har premiere på sin fjerde sæson den 13. juni 2024 med tre afsnit, efterfulgt af et nyt afsnit hver uge, som slutter med den episke sæsonfinale torsdag den 18. juli. Sæsonen på otte afsnit vil blive streamet eksklusivt på Prime Video i mere end 240 lande verden over.

The Boys har Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti i hovedrollerne. Sæson fire byder velkommen til Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: