Den var det store hit på den netop overståede Sundance Film Festival. Efter gyser-hit i 2017 som “Get Out”, “The VVitch” og “It” så kommer horroren i 2018 fra “Hereditary”, som du nu kan se traileren til.

Se også: Første trailer: “V/H/S”-instruktør laver horror med “The Ritual” hos Netflix

Og det er da også “The VVitch”-producenten Lars Knudsen, der nu er en af folkene bag “Hereditary”, som skræmte alt og alle på årets Sundance.

I gyser-hittet følger vi Graham-familien i kølvandet på matriarken Ellens død, der får døtrene til at opdage en uhyggelig skæbne, som de også ser ud til at have arvet.

Det er debutanten Ari Aster, som står bag den angiveligt gysende gode start på 2018, som altså ser ud til at følge op på gyser-trenden fra 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 6 år siden

Der skal jo absolut heller intet til for at skræmme folk i USA. Man hører tit om film, hvor de siger at det er den mest skræmmende film nogensinde, og folk besvimer og får det dårligt af at se dem, og når man så selv ser dem så er der ingenting i de film.
Gravatar

#2 Kaversmed 6 år siden

Ser umiddelbart fed nok ud, men det gjorde It Comes At Night og It Follows også, og det var noget nært nogle af de mest overvurderede film længe.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: