Hos Catsuka.com kan man finde den officielle trailer til anime-filmen “Rebuild of Evangelion”, der er den første biograffilm i en række af fire, der genfortæller den populære japanske tv-serie “Neon Genesis Evangelion”, som blev en bragende succes i 1990’erne.

Animationsselskabet Gainax, der stod bag serien, står også for produktionen af den nye filmserie, baseret på det succesfulde univers om en nær fremtid, hvor biomekaniske kæmperobotter er det eneste våben mod en tilsyneladende udenjordisk trussel.

Det nye firdelte filmprojekt, kaldet “Rebuild of Evangelion”, vil blive en alternativ genfortælling af historien i tv-serien og blive designet til at være mere tilgængelig og lettere at forstå for de seere, der ikke er bekendt med den oprindelige serie.

De tre første film er en nyfortolkning af den klassiske serie med mange nye personer, scener og baggrunde, mens den fjerde og afsluttende film vil fungere som en helt ny konklusion på historien.

Den første film er skrevet af Hideaki Anno, som både stod for instruktion og historien i serien. Tsurumaki Kazuya er instruktøren på den nye fortolkning af det populære univers.

Den første del af “Rebuild of Evangelion”, “Eva: 1.0 You Are (Not) Alone”, får premiere i japanske biografer til september.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmz-bnm 16 år siden

Der er tilsyneladende ingen grænser for hvor meget Gainax vil prøve at få ud af den gamle krikke.

Laserdisc og dvd udgivelser.
4 "director's cut" versioner af afsnit 21-24.
1 sammenklippet film version af 1-24 (death)
1 halv alternativ slutning (rebirth)
1 hel alternativ slutning i stedet for afsnit 25-26 (end of evangelion)
1 genudgivelse af hele serien med et 5.1 musikspor

og nu det samme igen i en 4-delt filmversion.

Og så er der mangaen (som er baseret på animen, ikke som typisk, omvendt), og salg af celluloid frames som ikke engang er de originale men reproduktioner og hvad er pointen så?

Nå, end of rant. Jeg elskede den originale serie og End of Evangelion, men hold op hvor ville jeg ønske de kunne finde på noget mere nyt som FLCL, Abenobashi og Gurren Lagann.
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#2 Old Son 16 år siden

#1 Enig. Gainax har bevist, at de kan lave de mest fantastiske ting - hvorfor så ikke linde lidt mere på låget og give os noget NYYYYT i stedet for at re-hashe gamle travere?!
Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!

Skriv ny kommentar: