En trailer er blevet udsendt til Susumo Kudos kommende hævn-anime “Mardock Scramble: The First Compression”, der er den første i en trilogi baseret på Tow Ubukatas cyberpunkromaner.

Traileren kan ses her.

Historien udspiller sig i Mardock City og følger en teenageprostitueret ved navn Rune Ballot, som får tilbudt et nyt liv af den ambitiøse casinoejer Shell. Da Ballot bliver nysgerrig og graver lidt i Shells fortid, ender hun med næsten at brænde ihjel, da Shell sprænger hendes bil i luften.

En professor ved navn Easter og dennes assistent redder hende på dødens rand og regenererer hendes krop med forstærket syntetisk fiber. Da hun kommer til sig selv, erfarer hun snart efter, hvad Shell har gjort. Med overmenneskelig styrke og hævn i sindet sætter hun efter sin tidligere chef.

“The First Compression” er sat til at få premiere i japanske biografer til efteråret.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Vogel 14 år siden

Ser spændende ud. Har altid kunne lide cyberpunk, som fx Ghost in the Shell, så denne her vil jeg da helt sikkert holde øje med.
Gravatar

#2 HighFlyer15 14 år siden

Meget mærkelig trailer..
Stilen på cyberpunk er vedligeholdt, men synes virkelig ikke traileren var særlig godt sat sammen..
Tror både det var musikken og brug af diverse scener som gjorde det sært.. Især da der ingen lyd fra filmen var med, men man så folk/dyr snakke..
Gravatar

#3 Dumpduck 14 år siden

Endnu en japansk trailer som er klippet ekstremt dårligt (forvirrende) sammen, sigh.

Mon ikke den skal ses alligevel.

Skriv ny kommentar: