Det er nu muligt at se traileren til det danske drama “Applaus”, som for nylig vandt prisen for bedste skuespillerinde (Paprika Steen) ved filmfestivalen Karlovy Vary i Tjekkiet.

Traileren kan ses her, mens en række billeder fra filmen kan ses i fuld størrelse ved at klikke i galleriet under nyhedsbilledet.

I filmen spiller Paprika Steen den kendte skuespillerinde Thea, der efter afvænning for et massivt alkoholmisbrug kæmper med forholdet til sin eksmand Christian (Michael Falch) og sine to sønner (Otto Leonardo Steen Rieks, Noel Koch-Søfeldt).

Hun må bevise over for sig selv og Christian, at hun, mens hun kæmper med sine dæmoner, også kan opbygge og bevare et godt forhold til sine sønner.

Filmen har dansk premiere 25. september.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 mr gaijin 12 år siden

Handlingbeskrivelsen får mig umiddelbart til at tænke på John Cassavetes' "Opening Night". Men er denne film lige så interessant og modig?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 Frederik Uhrbrand 12 år siden

puha, den ser kedelig ud.. Ligner alle de andre danske dramaer som bliver spyttet ud i biograferne hvert år..
Gravatar

#3 RasmusFL 12 år siden

#1 - akkurat det samme kom jeg i tanke om. Ang. Cassavetes' film synes jeg 'Opening Night' virkelig besad en luftudtømmende og helt igennem ætsende intens første halvdel, mens den derefter gik fuldstændig fløjten.

Mine forventninger var muligvis også urimelige, efter den mesterlige kraftpræstation 'A Woman Under the Influence'. Hvad er dit take på 'Opening Night' og denne?
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#4 mr gaijin 12 år siden

#3 Jeg er helt enig i din beskrivelse. Men jeg tror også, at det har været Cassavetes' intention. Det bliver direkte ubehageligt at overvære. Jeg foretrækker helt sikkert også "A Woman Under the Influence", men "Opening Night" er et modigt værk. Som jeg ikke har synderligt lyst til at se igen.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: