”When you play the Game of Thrones, you win or you die – There is no middle ground”

Kabelnetværket HBO har udsendt en trailer til deres kommende fantasy-serie “Game of Thrones”, der har Sean Bean og danske Nikolaj Coster-Waldau i to af seriens bærende roller.

Se traileren her.

“Game of Thrones”, der er baseret på den første bog i George R.R. Martins bogserie “A Song of Ice and Fire”, vil handle om kongeriget Westeros, hvor syv adelsfamilier er i krig om magten. I hjertet af krigen kæmper de to styrende familier Stark og Lannister indædt mod hinanden om kontrollen over kongeriget og retten til at besidde Jerntronen.

Se også: Nikolaj Coster-Waldau i ny amerikansk tv-serie.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 loki 11 år siden

Nu er vi jo før blevet snydt af en trailer, men det ser nu ganske lovende ud :o)
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 OxxY 11 år siden

GIEF HBO NAOW :P

*host* hvor kom det udbrud dog fra. Nå men, casting er totalt ultra lækker (hvis man ser bort fra de uprøvede børneskuespillere altså), og scriptet(bøgerne) er jo noget af det bedste der er lavet, så hvis de kan translaterer det til lærredet så er alt jo godt. Damn jeg glæder mig!

WINTER IS COMING!
Gravatar

#3 daneimp 11 år siden

Det ser egentlig helt fedt ud.. og ja DAMN et nice cast! Elsker Bean og Elsker Coster-Walsau!
Gravatar

#4 gi-jones 11 år siden

Nice. Den får helt sikkert en chance herfra.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#5 loki 11 år siden

Ja, men Sean Bean som Eddard Stark
er jo dybt sørgeligt lol...giver ham ikke mange sæsoner
www.peakoil.dk
Gravatar

#6 XeveN 11 år siden

A Song of Ice and Fire er en af mine yndlings bog serier, så bliver spændende og se om de kan lave noget der lever bare lidt op til bøgerne, tror det bliver svært at "fange det hele" på film.

Men HBO har lavet nogle rigtig gode serier, så lad os se!
Gravatar

#7 OxxY 11 år siden

loki (5) skrev:
Ja, men Sean Bean som Eddard Stark
er jo dybt sørgeligt lol...giver ham ikke mange sæsoner


Hehe, narj deet, men han er jo også bedst i film hvor han ikke skal være med til slutningen :P Jeg er iøvrigt super glad for det er HBO der laver serien, så er der en chance for at vi kommer til atrøre nogle af de dystre og erotiske ting fra bøgerne

Gravatar

#8 Høegh 11 år siden

OxxY (7) skrev:
er iøvrigt super glad for det er HBO der laver serien, så er der en chance for at vi kommer til atrøre nogle af de dystre og erotiske ting fra bøgerneMen også en chance for at vi aldrig får slutningen at se...
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#9 OxxY 11 år siden

Høegh (8) skrev:
Men også en chance for at vi aldrig får slutningen at se...

Tjah, sådan er det sku fuldstændig ligemeget om det er HBO, CBO, FOX, ScyFy, whatever. Der bliver sakset serier hvert år, og der vil altid være folk der bliver fornærmede. Det eneste problem er at vi her i europa ikke kan påvirke de amerikanske seertal og derved hvad der for lov at blive i produktion.

Og den kære Herr Martin skal jo lige skrive slutningen før HBO kan optage og vise den, og med den fart han har på går der et par år :D
Gravatar

#10 Høegh 11 år siden

Min kommentar var også hovedsageligt baseret på HBO's tåbelige håndtering af Deadwood serien, der som bekendt aldrig fik en afslutning - Til trods for gode anmeldelser og seertal.

Oh well...
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: