Yahoo! Movies kan fremvise traileren til den kommende tegnefilm “Green Lantern: First Flight”, der udkommer direkte til dvd og Blu-ray. Traileren kan ses her.

Filmen vil fortælle historien om Hal Jordan, den dygtige pilot, der får tildelt mægtige evner som Grønne Lygte. Han arver evnerne fra den døende Abin Sur, som før Hal Jordan var den galaktiske vagtmand i vores solsystem.

Hal Jordan rekrutteres af Den Grønne Lygtes Korps og placeres under oplæring af den respekterede veteran Sinestro. Jordboen finder dog snart ud af, at hans læremester faktisk er den centrale person i en mørklagt konspiration, som truer korpsets hierarki, dets traditioner og filosofier. Hal må hurtigt komme overens med sine nyvundne evner og bekæmpe de forræderiske Lygter i Korpset for at opretholde lov og orden i universet.

Udgivelsen af filmen på dvd og Blu-ray er samtidig blevet rykket ca. en uge frem til 20. juli. “Green Lantern: First Flight” er en co-produktion mellem Warner Premiere, DC Comics og Warner Bros. Animation.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 filmz-Kadann 14 år siden

Hvis den holder stilen fra de andre animerede film i serien, er den helt sikkert et køb værd.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: