Jason Statham er en travl og særdeles produktiv herre, når det kommer til filmprojekter. Der er netop udkommet ikke blot én, men hele to trailere til en kommende Statham-actionfilm i form af “The Mechanic” og “13”.

“The Mechanic” er en genindspilning af den klassiske Charles Bronson-actionfilm fra 1972 af samme navn. Filmen omhandler en elite-lejemorder, der normalt er kold, kynisk og professionel, men som ignorerer alle sine instinkter, da hans læremester myrdes, hvorefter han sammen med læremesterens søn begiver sig ud efter hævn – blodet skal flyde.

Se traileren til “The Mechanic”.

“13”, der også har Mickey Rourke i en af filmens bærende roller, er ligesom “The Mechanic” en genindspilning, dog i denne omgang af den franske actionfilm “13 Tzameti” fra 2005. I filmen spiller Sam Riley en ung, naiv mand, der påtager sig en død mands identitet, hvorefter han ender i problemer til langt over halsen, da han er tvunget til at gamble om sit liv.

Se traileren til “13”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Fynboen 11 år siden

Djibyman (10) skrev:
Synes sgu da godt nok plottet sagde mig noget, kan godt huske originalen, men ligheden er ikke til at se, den her ser federe ud.


Jeg mindes originalen som værende en smålangsom affære, med meget fokus på afviklingen af de indviklede aflivninger på meget fantasifuld vis, og en konstant tvivl om hovedpersonernes virkelige hensigter... det her ligner mest bare en action-flick, som så mange andre.

Hvilket dog ikke udelukker at den skal ses... ,o)
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.

Skriv ny kommentar: